tirsdag den 10. april 2012

Farvel Mimmi
Vores søde lille Mimmi sov stille ind her tidligt i morges, hun var udmattet, dehydrerede og kunne ikke mere. Hun har haft noget diarre og ville ikke spise. Så min mistanke om at der var noget galt holdt desværre stik.. Æv!
Jeg har snakket med hende vi købte Mimmi af, og hun fortalte at hendes resterende hamstere også var syge og at Mimmi desværre nok havde fået en dum virus med sig hjem til os!

Heldigvis, hvis man da kan sige det, har Mynthe ikke nået at knytte sig helt vildt til Mimmi da hun jo sov hele tiden, men jeg fortalte igår at Mimmi var syg og skulle til lægen, også måske ikke kom hjem igen. Imorges kunne jeg så fortælle at Mimmi ikke ville være der når hun kom hjem fra vuggestue.. Snøft! Lidt sørgeligt..
Vi er blevet lovet en ny, men først skal alt sprittes og koges så alle baktusserne forsvinder..
Øv for en dum hamster-uge:(

Hvil i fred du søde Mimmi
*POSTED FROM MY IPHONE

7 kommentarer:

 1. Øv øv - håber I er mere heldige med den næste hamster !

  SvarSlet
 2. Æv, hvor trist. :(
  Tror rodalon er en god ide til baktusserne.

  SvarSlet
 3. øv det er bare slet ikke fair når de dør de små dyr :( havde selv hamster kom inden jeg blev gravid og vi havde dem desværre kun en måned eller to så døde de også :/ nu har vi en kat og heldigvis er der intet med ham

  håber virkelig i får et hamster der holder længere tid

  RIP lille Mimmi

  SvarSlet
 4. Øv, det er jeg ked af at høre. Aldrig sjovt når man skal sige farvel til et dyr. Håber I er mere heldig med den næste :)

  SvarSlet
 5. Nej hvor er det en dum oplevelse - og stakkelt lille dyr.

  SvarSlet
 6. Ej, hvor er det ærgerligt! Har I købt hende privat eller hos en dyrebutik?

  SvarSlet
 7. Ej, hvor ærgerligt, og meget synd for Mimi - håber der er mere held med den næste.

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D