lørdag den 8. januar 2011

Som den royalist man nu engang er...

Som den royalist man nu engang er, så vil jeg da lige ønske Kronprins Frederik og Kronprinsesse Mary et stort tillykke med deres fantastiske små guldklumper. Og så endda én af hvert køn - imponerende.

Jeg er stor fan af vores kongehus og følger livligt med i deres gang, så det er da lidt af en sensation - verdens ældste monarki får tvillinger. Jeg glæder mig allerede til barnedåben.

Billede fundet her
..Og dét må da være en god andledning til at servere en lækker lagkage på mit nye lagkagefad.

Image and video hosting by TinyPic

4 kommentarer:

 1. Helt enig! Det er da lidt fantastisk... Stort tillykke til dem alle 6(!)! :-)

  SvarSlet
 2. Jamen det er fantastisk. Jeg elsker også vores kongehus og har ventet i spænding på tvillingefødslen. Dejligt med en dreng og en pige og jeg tror bestemt at der bliver mange gode grunde til at spise lagkage af det nye fad.

  God weekend.

  Kh Mette

  SvarSlet
 3. Jeg elsker også kongehuset. Og jeg havde endda sat flødeboller på spil for fødslen. Jeg tabte. Min kollega mente de kom på en ulige dato, og at der kom en af hver. Så nu skal jeg ud og finde jumbo flødeboller til på mandag.

  Og så må du nyde din "tvillinge" lagkage :-)

  SvarSlet
 4. Meget gerne med mig som gæst <3 Måske lagkagen i morgen skal være ekstra stor i denne anledning :)

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D