tirsdag den 18. januar 2011

ÆV!Image and video hosting by TinyPic

8 kommentarer:

 1. Det er selvfølgelig ærgerligt, men man kan heldigvis få et reparationskit i de butikker, der forhandler aben. Jeg var selv ude for det samme for et par år siden og fik fat i et reparationskit hos Magasin - de måtte dog lige bestille det hjem først.

  SvarSlet
 2. Min abe er også lige gået i stykker - dog var det ikke armen der faldt af, men en af hænderne, der flækkede (efter et styrt); manden har p.t. lappet den sammen med trælim, men tænker, at det helt sikkert er muligt at skaffe en ny hånd, når jeg lige finder tiden til det.

  Har også set en del steder, hvor de reklamerer med reparation, så er vist ikke helt unormalt at de kære aber går i stykker.

  SvarSlet
 3. Hej,

  Min abe mistede også på et tidspunkt armen.
  Men du kan sagtens selv reparere den, med et af den lidt brede slags elastikker.'

  Go' tirsdag
  /Lonni

  SvarSlet
 4. Ej hvor død ærgeligt... Jeg fik min abe i 97 og har heldigvis aldrig oplevet det.

  SvarSlet
 5. Hjem til din far med den...han kan lave næsten alt - i hvert fald kan han finde en løsning ;o)

  SvarSlet
 6. Vi lavede samme nummer for et par år siden og fik gratis rep - kit hos den lokale guldsmed som også forhandler aben. Vi havde ikke engang købt den hos dem!
  Så spørg bare efter det !

  SvarSlet
 7. Min har også mistet armen. Den faldt ned med et brag en sen aften - fik et megachok. En kollega er sat på sagen med lappegrej...

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D