onsdag den 5. januar 2011

Nytårsfortsætter og drømme


Det der med Nytårsfortsætter.. Ak ja, flere tusinde danskere får nye idéer og ambitioner hvert eneste år, og pr. første januar bliver der nok solgt lidt ekstra grøntsager og løbeudstyr. Fitnesscentrene bugner af medlemmer på denne tid, og Mac Donalds mærker en lille bitte nedtur - Men, så fra Marts er de fleste tilbage i de gamle dårlige rutiner, løbetøjet er lagt på hylden bagerst i skabet, for først at komme frem til næste Januar og de mange ellers så sunde grøntsager er skiftet ud med adskillelige Big Mac's fra Mac Donald. 

Så hvorfor filan egentlig gå så meget op i de skide Nytårsfortsætter? 
Måske er det nok bare en undskyldning for endelig langt om længe at få gjort noget ved det man går og drømmer om.

Om jeg har Nytårsfortsætter? Egentlig ikke.. Men jeg gør mig da lidt tanker om hvordan jeg gerne vil have det hele skal forløbe i det kommene år. 
Jeg drømmer om.. 
 • Mere Mor tid - Nu er Mynthe blevet så stor at hun ikke længere har helt så meget brug for mig, og det kan min krop fornemme så jeg huger efter Mor tid. 
 • At være bedre til at sige fra - og tænke på mig selv istedet. 
 • Være meget bedre til at færdiggøre mine projekter, inden jeg starter på nogle nye. 
 • Ikke at være så bange for at føre nogle at mine drømme ud i livet. Jeg skal tro på mig selv.

- Og tænk engang hvis man så samtidig lige vandt i lotto, vidste hvad man ville bruge resten af livet på og tilmed tabte 10kg inden sommer.. Se dét er da værd at drømme om!  


Hvad går du om drømmer om, her i det nye år? 

Image and video hosting by TinyPic

11 kommentarer:

 1. Mit nytårsfortsæt er at hækle et tæppe - Men det er desværre ikke så nemt at komme i gang med som jeg havde håbet da jeg ikke kan finde det rigtige garn (læs: farverigt med masser af knald på!). Håber på min svigerinde har svaret når hun kommer hjem fra ferie :)

  Held og lykke med dine drømme for 2011

  SvarSlet
 2. Tro mere på mig selv. Blive bedre til at pleje forholdet til mine veninder, selvom jeg er flyttet langt væk og er blevet mor. Blive et mindre rodehoved :)

  SvarSlet
 3. Sikke nogle gode nytårsfortsæt :-)

  SvarSlet
 4. Dejligt indlæg! Nytårsforsætter er vidst kun til for at dulme den dårlige samvittighed, som mange har når vi når nytårsaften. Jeg har ingen forsætter. Men som dig har jeg drømme. Jeg drømmer om at kunne tænke tilbage på 2011, som året hvor jeg nået målet om at komme ned i vægt, året hvor jeg blev til FRU Larsen, året hvor jeg fik en elevplads - så jeg kunne begynde på drømmeuddannelsen. Det tror jeg er de største ting jeg drømmer om. Og selvfølgelig en masse weekender sammen med dig. Sidstnævnte er jeg ikke i tvivl om, nok skal gå i opfyldelse <3

  SvarSlet
 5. Jeg drømmer om mere plads. Det kunne også foregå her i den samme lejlighed som nu, ved at jeg fik ryddet ud i nogle af de ting, der fylder op. Jeg er bare så forbandet dårlig til at smide ud.

  SvarSlet
 6. Sikke et skønt indlæg - jeg bryder mig heller ikke om nytårsfortsæt, men kan godt lide at gøre mig nogle tanker omkring, hvad jeg ønsker af det kommende år.
  I 2011 drømmer jeg om at få mere tid til at være kreativ, at prioritere de veninder der ikke lige bor i nærheden, at være verdens bedste mor, og på ego-fromten at løbe et halvmarathon.

  KH vibeke

  SvarSlet
 7. Men de ting, du skriver du gerne vil, er det ikke noget du generelt vil leve efter resten af livet? :)

  SvarSlet
 8. Godt nyttår, :) nyttårsforesetter er godt og ha :) koselig å titte innom deg igjen, ha en fin dag og helg :)

  SvarSlet
 9. Mit nytårsfortsæt er mere selvforkælelse :) Huske den der creme inden jeg bevæger eksemhud ud i minusgrader, betale lidt mere for en ordentlig shampoo der ikke får mit hår til at ligne en høstak, få lavet nogle flere knæøvelser så jeg ikke skal sidde hjemme og have ondt i mit knæ når jeg har lyst til at gå en tur...
  Jeg tror at det bliver GODT!!!

  SvarSlet
 10. Punkt 3 kan jeg især nikke genkendende til, men sådan er det nok bare når man har tusindvis af ideer på øverste etage.

  Drømme og mål er gode og have - jeg synes faktisk de er nemmere at føre ud i livet når man skriver dem ned som du lige har gjort. Det gør det lettere at holde sig selv i ørene.

  Mor tid, eller mig-tid står også listet på min 2011-liste. Desuden skal jeg huske (også), at købe noget lækkert til mig selv og ikke kun først og fremmest pigebarnet derhjemme ;)

  SvarSlet
 11. Sikke gode forsætter. Nogle af dem meget lig dem, jeg selv har...

  Selvom Mynthe er blevet større, kan du finde nye måder at nyde samværet med hende på. Kreativitet, ture i have eller skov, spille huskespil, bage boller, højtlæsning... alt det, jeg savner at lave med mine nu ret store unger.

  Men der er hele tiden nye ting. Madlavning, hvor jeg nu er medhjælperen til den 15-årige, fitness i loop, shopping nogengange, især når der skal plages ;o), at spille eller se en film.

  Klem

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D