fredag den 28. januar 2011

Morgenens fugle i flok

Vi bor højt, meget højt. Faktisk ovenpå et butikscenter - på hvad der svarer til 6. sal (og ja, vi har elevator, heldigvis!) Men det betyder også at vi har en skøn udsigt til slottet, barokhaven, byens tage, slotssøen mm. Og hver morgen lige inden solen står op kommer der en helt enorm stor fugleflok, først kan jeg se dem fra mit køkkenvinde og efter et kvarters tid kan jeg se dem fra mit soveværelse.
Det er hyggeligt, nogengange ligger Mynthe og jeg i sengen og kan kigge ud på alle fuglene, hun elsker det.

De kommer igen om eftermiddagen/aftenen inden solen går ned, der plejer vi gerne at se på dem fra altanen, jeg ved ikke hvad der er med Mynthe og fugle, men hun elsker dem. (hendes første ord var "due"... ?!?!)
- Farmanden er indimellem lidt strid og driller dem, for hvis man klapper i hænderne ude på altanen imens de er der, letter alle fuglene samtidig og flyver væk i samlet flok. Smukt syn og Mynthe skrald griner.

Image and video hosting by TinyPic

9 kommentarer:

 1. Sikke dog et smukt syn - hver dag... Lige udenfor sit vindue... Uhmm, så starter morgenen da vist på en rigtig god måde?

  SvarSlet
 2. Det ser godt nok vildt ud! Sikke et syn.

  SvarSlet
 3. sig mig bor du i Hillerød ? :)
  flot med så mange fugle.

  SvarSlet
 4. Fantastiske billeder. Jeg elsker fugle i store flokke og det er næsten umuligt helt at indfange stemningen i billeder ikke? På Fejø som vi flytteede fra her til sommer var himlen helt levende af fugle hele vinteren. Det savner jeg meget.

  Hav en dejlig, dejlig dag.

  SvarSlet
 5. Smukke billeder Camilla...jamen er det ikke bare herligt med børn - de husker at glæde sig over den slags ting, som vi andre af og til glemmer...som f.eks. fugle i flok:-)

  (Jeg er glad for at du skrev at I har elevator, for jeg blev da helt forpustet bare af at læse at I bor på 6. etage:-)

  Ha en dejlig fredag:-)

  KNUS Malene

  SvarSlet
 6. Å hallo, sinnsjukt mangen fugler...

  SvarSlet
 7. Det er nemlig rigtig smukt og en rigtig hyggelig måde at starte dagen på!

  Marolle, jo jeg bor i Hillerød - lige midt i midten faktisk! Kommer du også herfra?

  Malene - Faktisk tager jeg tit trapperne, men med Mynthe på armen og barnevogn mm så er det rigtig praktisk med elevator;)

  SvarSlet
 8. ja jeg bor lige lidt længere nord på i nordsjælland ;)
  kommer også tit i Hillerød.
  Det kunne være vi skulle lave en krea sammen evt. med andre her oppe fra ?

  SvarSlet
 9. Okay - troede jeg var ene og alene her i nordsjælland!
  Ja det kunne da være super hyggeligt:)

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D