søndag den 16. januar 2011

Plastik Fantastisk!
Herhjemme elsker vi dyr. Levende dyr vel og mærke. Men når nu vi desværre ingen har af dem, så må vi jo nøjes med dem i plastik. Plastik Fantastisk.
Mynthe er helt vild med dem og er begyndt sådan rigtig for alvor og lege med dem, vi øver os i hvad de forskellige dyr hedder og hvad de siger, og hun kravler rundt på gulvet med dyrene hoppende i hånden og forsøger at sige som dem. Super kært.
Det kan vidst ikke vare længe før vi skal have fat i en bondegård.

Her kommer så vores problem.. Vi har snart været alle de dyr vi har igennem, og nu mangler vi nye at øve os på, men for filan hvor er de små plastik væsener dyre.. (Dyre som i 70kr for en ko, en ko!!!!!)
Derfor er jeg begyndt at ransage diverse genbrugsbutikker og internet sider for billige dyr - desværre uden held.

Måske nogen af jer kender til et sted hvor man kan få de små dyr billigt? Alle slags dyr har interesse, bondegårdsdyr, jungledyr mm.
- Har du evt. nogen liggende du gerne vil af med? Så køber jeg gerne:)

Image and video hosting by TinyPic

8 kommentarer:

 1. I Fakta købte vi før jul 9 for 20kr :) Ellers har Salling dem ofte på tilbud til ½ pris

  SvarSlet
 2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 3. Tiger,Netto og Søstrene Grene, er mit bedste bud. Har nogle gange set diverse plastikdyr i disse forretninger:)

  SvarSlet
 4. Før jul så jeg tilbud på Schleich dyr i både Føtex og Bilka. Det var omkring 100-110 kroner for tre dyr, hvilket er noget af en besparelse!

  Vi har nogle rigtig gode bøger med dyr i. Yndlingsbogen hedder "Dyrene fra Noahs ark" af Bodil Carstensen. Den læger vi igen og igen! Ingrid har lært dyr som myresluger, rensdyr, ræv, næsehorn, stork mv. gennem den og kan genkende dyrene i zoo. Det er tegnede billeder, og den er virkelig flot - og vist også lidt dyr. Hvis dyr bare er et hit hos Mynthe så kan jeg varmt anbefale den! :o)

  SvarSlet
 5. Hov, mente naturligvis "Den læser..." ;o)

  SvarSlet
 6. Jeg har før set nogle i Netto til billige penge.

  Men hvad med Trendsales?? du kan jo evt selv efterlyse derinde!

  SvarSlet
 7. Tak for alle jeres svar - må straks på shoppe runde!

  Maiken, det lyder som en god bog - den må jeg da straks kigge lidt nærmere på:)

  Trendsales er forsøgt, men havde ikke tænkt på at søge! Smart.. Det må jeg gøre:)

  SvarSlet
 8. Nu ved jeg ikke hvor du bor, men før jul købte jeg en hel bondegård med dyr i en genbrugsbutik her i Østjylland - for 25 kr. Men det var også på en dag hvor alt blev solgt med minus 50%.

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D