onsdag den 19. januar 2011

Sort slanker (!)... Eller gør det nu også det?
Forleden dag tog fanden ved mig, og jeg fik ryddet op og sorteret godt ud i et af mine tøjskabe!
Jeg vil skåne jer for før-billedet, for hold da op et skøn. På mange punkter er jeg ordensmenneske og utrolig perfektionistisk, men, når det så er sagt, så er der visse steder min ordenssans ikke helt kan følge med.. F.eks. mit tøjsskab! Det trængte derfor til en ordentlig omgang - og det fik det. En sæk er smidt ud og endnu en sæk er lagt i kælderen, "for tænk nu hvis" - hvem ved, måske står jeg pludselig og mangler et par hullede og kun lidt for små jeans. Ja ja, man må jo helgardere sig!
Men altså hvor ser mit tøjskab dog trist ud.. Det er faktisk stort set "sort i sort".. Man siger jo at sort slanker.. Men det er nu ikke derfor størstedelen af mit tøj er sort, næh nej, det er vidst desværre bare fordi det er praktisk - sort er ligetil og det passer til alt. Og så kan man jo passende selv tilføje farverige accessories.
Jeg er nok desværre bare ikke helt så god til farver, efter min egen mening - jeg ville gerne, men jeg når altid at fortryde og tænke "det er bare ikke mig.." og så ender jeg endnu engang i en af mine utallige sorte sager, eller grå hvis det skal være rigtig vildt. Jeg kan godt misunde dem der har et klædeskab der bare bugner af lækre friske farver - men, det fungerer altså bare ikke for mig. Måske det kommer med tiden.. Og indtil da, ja så "nøjes" jeg med farverige tørklæder, neglelak, halskæder og øreringe.

Hvad med dig - Har du farver i dit tøjskab? 
- Hvis du tør tage en lille udfordring op - så vis hellere end gerne din garderobe frem på din blog, så vil jeg kigge nysgerrigt (og sikkert også misundeligt) forbi...

Image and video hosting by TinyPic

8 kommentarer:

 1. Ja jeg kender også til det at gå i sort... jeg har stort set altid sort eller hvidt på.. ikke hvide bukser (!) Men det er sjældent, at jeg føler mig tilpas i farver.. det er egentlig ærgerligt ikke? Lige nu syr jeg en nederdel til mig selv med en masse stjerner.. og gæt hvad farve nederdelen er? Sort - men stjernerne er i lilla og pink og blå... Så jeg har været vovet.. nu må vi se om den bliver brugt! Kram fra C

  SvarSlet
 2. Jeg har i den grad farver i mit klædeskab. jeg må siges at have det præcis modsat af dig. Jeg føler mig virkelig ikke tilpas hvis jeg kigger mig i spejlet og der er overvægt af sort på min krop. Jeg bruger dog ofte sort eller denim som base og så med kulørte toppe og bluser - og OGSÅ kulørte accessories!
  Sidst jeg var til fest med mine rigtig gode venner var der en af tøserne der kiggede på mit tøjvalg og straks efter udbrød: "Ej hvor vil jeg altså gerne have et kig ind i dit klædeskab! Det må da være lige til at blive glad af!"
  Og det ser jeg som et kæmpe kompliment.

  Jeg tager gerne din udfordring op, men må lige vende tilbage til den i næste uge. Nu må jeg altså i gang med eksamens læsning :)

  SvarSlet
 3. Bum bum, kender godt det med det sorte (= det er nemt, ofte for nemt!).

  Men jeg har faktisk en del tøj i diverse farver (grøn, koral, gul, blå m.m.) måske tager jeg staffetten op og knipser et billede af mit ALT for rodede tøjskab :)

  SvarSlet
 4. dit klædeskab ligner lidt mit i farvene :)

  hvis du har lyst til at se mit her http://belladotte.blogspot.com/2011/01/mit-kldeskab.html

  SvarSlet
 5. Hehe, kender det. Se evt mit nyeste indlæg om nogle udsalgskøb.

  Kh Anne

  SvarSlet
 6. Altså sort er klassisk, og det kan altid pimpes med farverigt tilbehør. Tørklæde, solbriller, taske, sko, strømper!

  SvarSlet
 7. Jeg ejer 4 stykker sort tøj: En cardigan, en T-shirt, en langærmet T-shirt, og en undertrøje! Jeg ser helt forkert ud i sort, men til gengæld kan jeg ikke lade vær' med at købe tøj i gråt. Har en del farver også, men meget gråt :-)

  SvarSlet
 8. Jeg elsker farver, så jeg har meget tøj i mange stærke farver. men jeg elsker også gråt, så jeg vil tro at mit klædeskab er en stor omgang farvelade...

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D