torsdag den 15. juli 2010

Klap og skovflåt!

Mynthe har endelig lært at klappe - vi har øvet og øvet i MANGE måneder, og ungen har bare ikke gidet.. Men nu, helt uden øvning klapper hun på livet løs. Det kom da vi var i sommerhus hvor pigebarnet fik en flåt - op på køkkenbordet med hende for at "operere" den væk - imens bengyndte hun at klappe. Sødt med sødt på!

Det med flåter er intet nyt herhjemme, hvert år rager jeg til mig så ingen andre når at få nogen - jeg havde dog håbet at Mynthe ikke havde arvet netop dét gen - men desværre.
Dog er hun ikke påvirket af det som jeg, jeg får hvert år en hulens masse og ind imellem er der en dum én - som i år, så nu jeg er på pencillin!

Min læg hvor den dumme flåt sad
- dette er EFTER lægetjek og pencillin, og slet ikke så stort som dagen inden.

5 kommentarer:

 1. Avs, ikke sjovt! her hjemme er det foreløbig kun hunden der er ramt.

  SvarSlet
 2. Av, det ser sørme ikke rart ud :-( Men det er da altid noget at lillepigen bare er ligeglad og klapper istedet :-)

  SvarSlet
 3. F*CK jeg hader bare flåter!! De er så væmmelige. Godt at Mynthe bare klappede sig fra det hele. Min datter knækkede klappe-koden for 2 uger siden, også efter laaang tids øvelse.

  SvarSlet
 4. Hejsa :-)

  Det var ellers noget af et mærke!

  Husk at du skal holde øje med, om du senere bliver utilpas/får feber. Så skal du søge læge igen ;-)

  K.H June

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D