onsdag den 21. juli 2010

Det fantastiske ved blog-verdenen..


..Er at man, uden egentlig at kende hinanden personligt, alligevel føler at man på et eller andet plan kender hinanden og har lyst til at hjælpe.

I den sammenhæng skal der lyder et stort tak til Karina, som så mit indlæg om den efterlyste barnevogns sele og kom mig til undsætning. Den kom igår med posten, jovist lidt falmet og brugt, men pyt - Mynthe er jo nok ligeglad og moderen her ligeså så længe den virker, og det gør den!

Det mest fantastiske er at hun ikke vil have en krone for den - Ikke engang portoen har hun bedt om, storsindet! Men mon ikke at der skulle komme lidt med posten en af dagene til lille Camille - som formegentlig er den der sidst har haft glæde af selen!

I burde kigge ind forbi Karina's blog og deltage i hendes skønne Give Away hvor i kan vinde en lækker kjole eller en fed strikket vest!

2 kommentarer:

  1. Det var virkelig så lidt!
    Dejligt du kunne bruge selen. :-)

    SvarSlet
  2. Det er stort og enormt dejligt at vide at der findes så gavmilde folk i vores verden.

    SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D