mandag den 5. juli 2010

Status

Ja det går lidt sløjt til her på bloggen - og klokken 12 billederne er da så godt som ikke eksisterende! Det er resultatet af mangle på tid og overskud - I skulle bare se vores hjem, det er først rigtigt blevet forsømt den sidste tid..
- Men, vi kan se frem til en mini uge i sommerhus fra på onsdag og vi GLÆDER os!!!!

Ellers går alt godt herhjemme, Mynthe er kommet godt over sin dumme feber og dagplejen går bedre og bedre. Det er stadig svært for os begge, men der sker fremskridt og hun græder ikke længere hele dagen så det er bare skønt! Der udover tog hun igår sin første gåtur rundt om sofabordet, alene, dog ved at støtte sig til bordet - men ihh hvor vil hun dog gerne gå!
Mon hun når det inden hun bliver et år? (Tvivler, benene er stadig lidt for gummi agtige)

Varmen er svær at holde ud, især her oppe på toppen! Næsten ulideligt - hvem der bare havde en have - MEN, vi har nogle lækre altaner vi kan lufte os på, når det altså lufter, så det er jo bedre end ingenting.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D