tirsdag den 26. november 2013

Vinderen af de 500kr til wallstickers - Og lidt tanker..

Så er vinderen fundet. Men altså, jeg overvejede faktisk at trække en ny vinder - for det er virkelig pudsigt det her! Og ja, jeg kan lige så godt være ærlig for der er ingen snyd indenover nogle af mine give aways. Det er min søde veninde der har vundet, men hvad der er pudsigt er, at vi sad en flok veninder sammen i lørdags hvor de brokkede sig over, at ingen af dem nogensinde havde vundet noget, i nogle af mine give aways selvom de deltager hver gang.
Nu vælger jeg altid en tilfældig vinder og derfor har jeg intet at skulle sige selv, men da tallet så faldt på Mie denne gang, fik jeg først helt dårlig samvittighed - men så igen, nej, for det ER jo tilfældigt, og helt ærligt, så er det da bare fedt for hende, og især fordi jeg ved at hun er trofast følger og deltager i alt her på bloggen.
Og nej, jeg havde jo slet ikke behøvet at fortælle at hun var min veninde, men altså.. Med hendes nummer kom nogle tanker der lige skulle ud...

Så jeg har droppet mine underlige tanker og ladet ret være ret, tillykke min søde Mie, jeg håber de falder i god jord i den nye lejlighed.
Og tusinde tak til alle jer der har ville deltage - det er så skønt når i vil lege med.

Til de af jer der kunne være interesserede i nogle af de lækre wallstickers fra coolprint alligevel, så kig da endelig forbi deres side - de har nogle super fine ting til yderst fornuftige priser!
Ofte har de også konkurrencer og gode tilbud på deres facebook side.


Image and video hosting by TinyPic

6 kommentarer:

 1. Tænk hvor heldig man kan være - og også mig ❤️ glæder mig til at finde det helt perfekte i fællesskab med dig 😘

  SvarSlet
 2. Tillykke til Mie :) jeg tror slet ikke min familie og veninder "tør" deltage i mine giveaways for tænk nu hvis jeg trækker dem og alle andre tror det er snyd - nej, så jeg har faktisk opfordret dem til, at deltage for de deltager nemlig på akkurat samme vilkår som alle andre.. sådan skal det være.

  SvarSlet
 3. tillykke til Mie - dit heldige asen ;)

  SvarSlet
 4. Jeg ville nok have det ligesom dig, hvis jeg trak en veninde i en af mine give aways, men for søren da, de har vel også ret til at vinde hvis tilfældigheden falder på dem! :)

  SvarSlet
 5. Ret skal være ret. Er Mie trukket så er hun jo vinder. Tillykke :)

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D