torsdag den 7. november 2013

Bruger du mon bloglovin'?

Jeg er lidt nysgerrig, hvor mange af jer bruger egentlig Bloglovin'? 
Der var jo kæmpe ramaskrig omkring det i starten, og jo det var da ret indviklet i starten, men al begyndelse er jo svær. Nu er jeg faktisk rigtig glad for det, det er super smart at tjekke ind og vupti, så er alle nyhederne samlet ét sted. Men jeg synes jeg mangler en del at kunne følge med hos og få inspiration fra.. Og med en hukommelse som min, så er det lidt svært at finde frem til alle dem jeg kan lide, men måske ikke husker navnet på. Så derfor.. Er du på Bloglovin' vil du så ikke lige smide et link i en kommentar herunder så jeg kan finde dig? Også hvis der er nogle du mener man bare SKAL følge :-)

Find mig her

Image and video hosting by TinyPic

30 kommentarer:

 1. Jeg bruger stadig blogger, men er tilmeldt bloglovin, så får også opdateringer derigennem på min mail.... :-)

  SvarSlet
 2. Jeg bruger bloglovin, og er så glad for det, da det gør det nemt at følge og læse andre blogs.

  SvarSlet
 3. jeg bruger bloglovin. du kan overføre alle dem fra friend connect til bloglovin rimelig nemt hvis du ikke har gjort det :)

  SvarSlet
 4. Jeg bruger også bloglovin.. Og er blevet ret vild med det ;-)

  SvarSlet
 5. Jeg lavede faktisk et indlæg lidt a la dette i går, hvor jeg forsøgte at få andre til at dele deres viden om små gemte skatte. Der er kun kommet ét forslag, men lidt har også ret: http://poetenogstinemor.blogspot.dk/2013/11/blog-love-vr-med.html
  Og ja, jeg bruger bloglovin og synes det er et dejligt redskab. Jeg synes heldigvis der er mange blogs der har et link direkte til bloglovin, og så er det bare at trykke follow og så er man med. Nemmere bliver det ikke :-)

  SvarSlet
 6. Jeg bruger bloglovin, men må indrømme at jeg synes, det er lettere at følge diverse blogs via bloglisten på min blog:-)

  SvarSlet
 7. Jeg har brugt bloglovin i rigtig lang tid, min blog er også tilmeldt frumillascupcakes.com og jeg synes det er så nemt at finde blogs og få et overblik over dem man følger

  SvarSlet
 8. Jeg bruger bloglovin og er ret glad for det. Eneste ulempe er at jeg offe glemmer at tilmelde mig medlemslisten.

  SvarSlet
 9. Jeg har altid været glad for bloglovin, synes det er så simpelt og lækkert! Du skal da følge mig? ;) Dottie.dk Hehe - hvis du vil selvfølgelig ;)

  SvarSlet
 10. Jeg bruger stadig blogger, men er tilmeldt bloglovin.

  SvarSlet
 11. Bruger bloglovin.com hver gang. Der er altså genialt :)

  SvarSlet
 12. Jeg bruger bloglovin - synes deres app er rigtig god - lige nu sidder jeg f.eks. I bussen og bliver opdateret :) du må da gerne kigge forbi mig hos Bisseroev.dk

  SvarSlet
 13. Jeg bruger bloglovin. Jeg synes deres side og app er helt fantastisk :)
  Kig gerne forbi frkstubba.dk derinde!

  SvarSlet
 14. Jeg bruger også bloglovin, det fungere fint for mig :)
  Line

  SvarSlet
 15. Jeg bruger Blogloving og har os selv en blog, men kan ikke rigtig komme igang. Jeg elsker at åbne Blogloving og følge med i jeres lækre kreativiteter og liv.
  VH Jette.

  SvarSlet
 16. Jeg er også blevet gode venner med Bloglovin og synes også app'en er super.

  SvarSlet
 17. Jeps det kan du tro jeg er og er utrolig glad for det ;-)

  SvarSlet
 18. Jeg bruger også Bloglovin, det er dejligt nemt for en ny i blogverden, at nyhederne på div blogs er samlet :)
  - strikketbamse.blogspot.dk

  SvarSlet
 19. Jeg bruger App'en Bloglovin og syntes det er nemt lige at få et overblik over de nye indlæg.
  Du er velkommen til at kigge forbi min blog: http://kaerholmkrea.blogspot.dk/
  Jeg nyder. at følge med hos dig!!!
  God aften.
  VH Louise

  SvarSlet
 20. http://www.bloglovin.com/blog/3654517

  Så er der et link til min blog, - CUPCAKE-STYLISTEN..
  jeg bruger bloglovin, og jeg var én af dem der i begyndelsen synes det var æv-bøv og (sikkert også - ) besværligt.
  Men jeg har ændret mening og er glad for bloglovin....jeg har tilmeldt mig flere blogs nu end før, fordi det er nemmere at søge på andre blogs.

  // Rikke //

  SvarSlet
 21. Jeg er også rigtig glad for at bruge bloglovin, synes det er dejligt det er samlet et sted, og det er nemt at følge med fra telefonen også.

  SvarSlet
 22. Jeg bruger bloglovin, hvilket er både godt og ondt.. Kan jo ikke lade være med at tjekke ind imellem (også når man ikke burde). Er blevet bedre til at huske at markerer indlæg som læst eller ulæst alt afhængig af om jeg vil se dem igen når jeg kommer hjem på min computer. Desværre synes jeg man mister lidt inspirationen til andre nye blogs end dem man lige følger, fordi blogrolls ikke bliver opdateret. Så jeg prøver at huske at ligge nye blogs ind i min blogroll også, selvom jeg følger på Bloglovin.

  SvarSlet
 23. Jeg har lige startet en ny blog - og går faktisk og overvejer hvad jeg skal bruge. Ville egentlig helst bruge google reader. men har lidt vrøvl med at oploade et billed, så tænker nu om jeg skal vælge bloglovin ...... og jeg kan da se på kommentarene her, at mange er glade for bloglovin.
  Kh Christina

  SvarSlet
 24. Jeg bruger bloglovin!
  Jeg kunne slet ikke undvære det :)
  Min blog finder du her:
  http://www.bloglovin.com/feed/blog/7185735
  Hilsen Maya :)

  SvarSlet
 25. Jeg har brugt bloglovin i virkelig lang tid og er meget begejsret, kunne dog godt komme med et par rettelser :-) Men at jeg kan gruppere mine blogs og derved nemt læse dem i lige den kategori jeg har lyst til og holde styr på hvilke jeg har læst er ret fantastisk. Jeg ved ikke om jeg har nogle særlige anbefalinger, som du ikke kender i forvejen, men jeg er ret gadget-nørdet og kan anbefale Mashable, som også har sjove nyheder fra hele internettet, så den kan du da checke ud. Min blog er også derpå - Stillestund.blogspot.com , den har ligget lidt stille pga speciale og baby, men jeg håber at få tid til at hygge lidt med den igen nu her.

  SvarSlet
 26. Ja jeg gør.. Og følger selvfølglig din blog.. Du er velkommen til at følge min www.morogco.dk knus fra Maria

  SvarSlet
 27. Jeg bruger også bloglovin da jeg synes det er nemt og hurtigt at få overblik over de blogs jeg følger med i

  SvarSlet
 28. Jeg bruger også bloglovin - synes det er en super måde at have det fulde overblik over de blogs jeg følger ;)
  Det er nemt med de brugere (som mig selv), som har et direkte link til at blive fulgt af bloglovin. Men heldigvis kan man jo tilføje alt og alle til sin blogliste på bloglovin :)

  SvarSlet
 29. Jeg bruger også bloglovin. Jeg læser en del blogs på min app på mobilen, den eneste ulempe er at jeg ikke kan kommentere når jeg læser derfra.
  Tjek min blog www.frkschmetterling.blogspot.com.

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D