lørdag den 30. november 2013

Nissen er flyttet ind // NissedørSå blev det atter decembertid og nissen er igen i år flyttet ind herhjemme. Akkurat som de foregående år, en dag før december - jeg satte døren op i nat, og med døren var et lille brev fra julemanden til Mynthe. Han skriver at nu står julen for døren og snart sender han sin nissehjælper som skal bo hos os i hele december måned, men skal han mon sende den søde nisse der giver gaver, eller drillenissen? Se her kom Mynthe på banen, hun har været SÅ sød hele dagen - for julemanden skrev nemlig også, at man skal huske at lytte efter sin mor.. (Tihii.. ja ja, alle kneb gælder vel). Mynthe er ellevild. Alle har hørt om vores dør og brevet fra julemanden, hun har haft brevet med sig det meste af dagen og vi har læst det mindst 20 gange..
Jeg elsker den her alder, hun tror på alt hvad jeg siger og lytter intenst - jeg tror det bliver en god december!

Den lille dør sidder på væggen indtil Mynthes værelse, hun ved godt man ikke må pille ved døren, for så forstyrrer man nissen og så bliver han sur.. Og dét er jo ikke godt!


Image and video hosting by TinyPic

7 kommentarer:

 1. Åh hvor er det dog skønt!
  Hvor har du købt døren? (:

  Knus
  www.tresmaaord.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - er også selv ret vild med det!
   Døren er købt i en butik her i byen, men de har vidst også webshop - www.miniaturehuset.dk kæmpe udvalg til en ok pris :-)

   Slet
 2. Jeg ELSKER det!!!! :)

  Knus Maya
  www.mayadroem.dk

  SvarSlet
 3. Hvor ser det bare hyggeligt ud

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak - det er også et stort hit hos alle herhjemme :-)

   Slet
 4. Hvordan sætter du døren fast? det ser så hyggeligt ud - jeg er i gang med at købe en til i år.

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D