onsdag den 20. november 2013

Så er lysene til adventskransen købt


Det er det samme cirkus hvert år, eller altså.. Måske ikke et cirkus alle kender, men der er helt sikkert andre end mig der lækker massevis af tanker og forestillinger i årets adventskrans. I år er ingen undtagelse, jeg tænker og tænker.. Det eneste jeg ved er at den skal have temaet "hvidt og natur" - det har adventskransen herhjemme egentlig hvert år, jeg er ikke så god til at prøve noget nyt, men alligevel lykkedes det mig hvert år at lave den ny og anderledes.

Idag kom lysene så på plads, jeg vidste egentlig ikke helt hvad jeg gik efter, men jeg var i Bilka, og da de havde 25% rabat på alle juleting, lys mm. så var det jo om at slå til - 4 af disse ret store bloklys i ren stearin kostede 70kr og så kom rabatten jo oven i, skønt skønt!
Jeg burde nok også have købt kalenderlys og måske lidt dekorations pynt, men men men.. dér er jeg om muligt, endnu mere i tvivl om hvad jeg vil have.
Har du gjort dig tanker om årets adventskrans og kalenderlys?

Måske et Bilka tip du også kan bruge? 
25% på alle juleting, lys servietter mm. + bøger, og endda også 40% på alle sko og tekstilvarer - jeg fik købt en del forskelligt til Mynthe som hun manglede (og selvfølgelig også lidt hun ikke manglede!) og nogle skønherlige vanter til mig selv! Tilbuddet gælder kun idag, torsdag og fredag. 


Image and video hosting by TinyPic

2 kommentarer:

 1. så er der vidst én her der skal i bilka, - mangler nemlig også selv lys til advents-dekorationen :)

  tak.

  // Rikke //
  CUPCAKE-STYLISTEN

  SvarSlet
 2. Tak for tippet - tror da vist også jeg skal i Bilka :)
  Glæder mig til at se din adventskrans...

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D