tirsdag den 12. november 2013

Så kom familiens nye medlemmer..


Endelig kom de hjem. Vi hentede dem i søndags og mandag kom Mynthe hjem efter en weekend hos hendes far, det var helt bevidst at vi hentede dem uden hende - på den måde kunne de lige falde "til" og lære deres nye hjem at kende alene, Mynthe ville nemlig nok ikke heeeeelt billige min idé om at de skulle have fred og ro i starten. Mandag holdte vi så fri fra børnehaven og ganske rigtigt, de to totter havde allerede vænnet sig til de nye omgivelser og var helt klar på leg med Mynthe. 

Behøver jeg sige at hun elsker dem? Hun skrald giner når de kravler rundt på hende og kysser hendes øre mm. det er så skønt at se. Hun aer og aer og kan slet ikke lade dem være. De fik en godnathistorie igår aftes og i morges inden afgang til børnehaven fik de en lille historie om hvad hun skulle lave idag og at de bare kunne sove indtil hun kom hjem, for så skulle hun nok lege med dem - med et afsluttende, "og lav nu ikke ballade". 
Bum og Belle hitter allerede - Dét blir' så godt! 

Må hellere allerede nu, på forhånd sige undskyld!
- Beklager at der indimellem nok vil komme lidt (læs; en del) rottespam fremover...


Image and video hosting by TinyPic

6 kommentarer:

 1. Hvor er de dog dejlige! Jeg elsker at se forældre der giver deres børn rotter som kæledyr.. De fleste væmmes når jeg anbefaler det på mit arbejde :(
  Jeg glæder mig til rotte spam!! :D <3

  SvarSlet
 2. De er da bare så kære ♥

  SvarSlet
 3. Tillykke med dem ;0) Jeg er vild med tamrotter, de er så sjove;0)

  SvarSlet
 4. Åååååårrrrh...... Hvor er de søde! Ja det er et fantastisk børne-kæledyr. Lidt mere spændende og robuste end fx en hamster. De ville dog aldrig komme inden for dørene herhjemme - min mand hader rotter og mus og er sindsygt bange for dem. Øvbøv...! Men tillykke til Mynthe!! :)

  SvarSlet
 5. Jeg vil rigtig gerne høre mere om Bum og Belle :D

  SvarSlet
 6. JA tak til rottespam ;-D Synes de er SÅ søde, og tager selv tilløb til at udvide familien med sådan et par :-)

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D