tirsdag den 19. november 2013

En lille update på familieforøgelsenHerhjemme er der liv og glade dage, hold da op vi har fået noget at se til! Men det er sjovt og vi hygger os - især Mynthe, som jo er det vigtigeste. Hun elsker dem, og skrald griner når de kravler rundt på hende. 
De er allerede faldet rigtig godt til herhjemme og er nysgerrige og kælne, og heldigvis er det ikke kun overfor mig, men også overfor Mynthe. 

De bliver nusset godmorgen og godnat, fortalt historier fra børnehaven, danset for og ikke mindst kælet med flere gange dagligt. Hun må ikke selv tage dem ud, men kan sidde længe og kigge og nusse igennem tremmerne, og når der så er en voksen med, så må totterne komme ud og lege.

 Image and video hosting by TinyPic

4 kommentarer:

 1. Hvor er det skønt, at i har fået sådan et par dejlige rotte tøser! Så tamme og kælne og så man ligefrem kan nusse gennem træmmerne :D
  Må jeg spørge hvilken avler i har købt fra?

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi har jo kun lidt haft dem i to uger på søndag, men synes allerede de er godt tamme. Men okay, de er også ude flere gange dagligt og står centralt i stuen, så de får masser af kontakt :-)
   De er fra Moniis-rats, hvis du kender hende?

   Slet
 2. Kær tegning :)

  // Rikke //
  CUPCAKE-STYLISTEN

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D