mandag den 4. november 2013

Børn i køkkenet - på den sikre måde!
Allerede da Mynthe var lidt over 2 år gammel begyndte hun at interesserer sig for at være med i køkkenet, dog mest for opvasken (ja, vi havde altså ikke opvaskemaskine dengang!) Da hun var omkring 3 år var hun ikke til at styre, hun ville være med til det hele - hvilket hun stadig elsker, hun har altid fået lov, men hold nu fast hvor jeg har hadet at skulle give hende en kniv at skære med.. Jeg har bevidst givet hende de lidt nemmere opgaver og nok undladt, at lade hende være helt med. Men det er slut nu, vi har nemlig fået lov at teste nogle lækre produkter for Kitchen4kids, der gør det muligt at Mynthe helt selv kan stå for salat med mere, uden at jeg skal bekymre mig om, hvorvidt hun skær sig eller ej! Produkterne er nemlig fremstillet således at de er til for barnets små hænder - de kan skære, men ikke i barnet - smart smart! 
Skrælleren og kniven er klart noget jeg gerne selv ville investerer i, sikkerhed i køkkenet er altså en rar ting som mor når ens børn gerne vil være med.

Vi fik også lidt andre lækkerier, så nu skal der vidst snart holdes bageweekend, Mynthe er ellevild!

Produktet til dette indlæg er sponsoreret,
alle ord og holdninger er mine egne

Image and video hosting by TinyPic

2 kommentarer:

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D