søndag den 17. november 2013

Har du husket Børns Voksenvenner?


Kan I huske at jeg for lidt tid siden, fik æren af at donere 10.000kr på vegne af CBB og deres kunder? Jeg valgte Børns Voksenvenner - en lidt glemt organisation som virkelig gør et godt stykke arbejde. (Ellers kan du læse om det her)

Desværre ligger "vi" på en sidsteplads - vi er oppe imod nogle andre rigtig gode velgørende formål, så valget er rigtig svært, for selvfølgelig fortjener de alle en hjælpende hånd. Dog er der mange af de lidt større organisationer der får stor hjælp andetsteds fra, i form af donationer og sponsorer - derfor synes jeg det er vigtigt at huske at støtte de lidt mindre, organisationer som er mindre kendte, men stadig gør et enormt stykke arbejde og hjælper rigtig mange mennesker på deres vej.

Alle organisationer har hver fået 10.000kr - men CBB udlover derudover 150.000kr mere til den organisation der får flest stemmer fra jer. Så derfor, har du stemt? Det gøres via. facebook men der kommer ingenting op på din profil, det er blot for at kunne holde styr på stemmerne.

Se mere om det hele og stem lige her..


Image and video hosting by TinyPic

2 kommentarer:

 1. Godt budskab - ville selv rigtig gerne være en del af Voksen Vennerne, men jeg var desværre ikke gammel nok, da jeg havde tiden i mit fri år efter gymnasiet, og søgte ind. Men når jeg til sommer er færdiguddannet, kan det være, det bliver aktuelt igen, da det jo ikke er sikkert der falder et ergoterapeutjob af lige med det samme :D

  - Anne

  SvarSlet
 2. Vi kan ikke takke PYNTEMYNTHE OG MOR nok fordi du støttede os fra starten. Mange, mange tak og Anne - det lyder jo rigtig dejligt, at du også har bemærket vores organisation.
  Mange varme hilsner og rigtig god dag herfra..
  Hanne Møller Borgstrøm
  kontorassistent
  Landsforeningen Børns Voksenvenner

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D