onsdag den 27. november 2013

Jeg er håbløst bagud - den dårlige samvittighed og en lille status!

Ja okay, overskriften siger jo nok sig selv - men jeg er faktisk håbløst bagud med alting, generelt alle ting i mit liv (okay det lyder måske lidt dramatisk, men tingene er gået lidt i stå) - men især her på bloggen. For det første er jeg bagud med at få svaret på jeres søde kommentarer, jeg elsker når I er så søde at skrive til mig så det piner mig når jeg glemmer at få svaret jer, øv! Og især er jeg dårlig til selv at kommentere på de blogs jeg selv læser, og det er også øv, for jeg ved jo hvor meget det betyder at få kommentarer, dét er helt klart et nytårsfortsæt. Jeg er også bagud med indlæg, helt tilbage fra før London turen, ting jeg vil vise og fortælle, anmeldelser og meget andet - altså hvor det irriterer mig! Og selvom, I på den anden side af skærmen, ikke ved det, ja så får jeg nu alligevel lidt dårlig samvittighed. Jeg er også langt bagud med at få svaret på emails, tænk sig at det kan være så svært? Ja selv sms'er kan jeg være dage om at svare på..

Hold nu kæft det er træls! Vinterkulden er for alvor kommet ind under huden på mig, og kroppen brokker sig mere end normalt og energien er så godt som forsvundet og jeg kunne sove konstant. - og det hjælper jo ikke ligefrem på alle mine gøremål og projekter - eller den dårlige samvittighed for den sags skyld.

Jeg har eeeeeendelig fået en sagsbehandler der hører bare lidt efter hvad jeg siger, så jeg har fået lov til at gå til noget rehabiliterings træning (på deres regning) - Jeg er startet idag, helt klart som holdets yngste da det ellers er 60+ der deltager, sørgelist er det dog at vi har de samme problemer. Men pyt, jeg er fuld af fortrøstning og er sikker på at det nok skal blive godt, og mon ikke at det på sigt betaler dig - og at energien og overskuddet så kommer igen, og den dårlige samvittighed langsomt forsvinder?

Jeg drømmer stadig om noget nyt her på bloggen.. Og jeg er så småt igang med at finde ud af hvad, er der mon nogen der ved om man kan flytte sin blog fra blogspot til wordpress - og stadig få alle sine gamle indlæg og læsere med sig?

Billedet her tog jeg af Mynthe forleden dag, dét er en af de ting jeg virkelig prøver at huske - nemlig månedlige billeder. Jeg startede da hun var spæd, og har endnu ikke glemt en måned. Hver måned tager jeg et nyt. Da hun var lille kunne man se en enorm forskel fra måned til måned, det kan ikke mere - men det er nu stadig hyggeligt. 


Image and video hosting by TinyPic

2 kommentarer:

 1. Husk at trække vejret :) Ja du kan flytte hele moletjavsen! Har jeg selv lige gjort da jeg købte eget domæne :) sig endelig til hvis du vil have lidt hjælp til processen!
  www.blueeyedflower.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg trækker vejret heeeeeelt ned i maven ;-)
   Smart - og ja, det kunne jeg da muligvis rigtig gerne tænke mig lidt hjælp til. Er du ferm til alt sådan noget blog halløj? Drømmer om mange ting nemlig.. Og jeg betaler gerne!
   Send mig endelig en mail? cn.joergensen@hotmail.com TAK :-*

   Slet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D