fredag den 1. november 2013

Et lille bitte børneværelse


For noget tid siden blev jeg kontaktet af en journalist der spurgte om hun måtte bruge nogle af mine billeder til en artikel - den slags er jeg altid meget åben overfor, jeg synes bare det er fedt faktisk! 
Nå, men hun skulle bruge billeder fra Mynthe gamle værelse - det lille bitte værelse hun havde i vores lille lejlighed fra dengang vi flyttede for os selv. Ikke det først indrettede værelse, men fra dengang vi lavede babyværelset om til et 'storpige' værelse, junosengen blev skiftet ud med en halvhøj seng. 
Nøj altså hvor jeg elskede den lejlighed, jeg savner den faktisk ofte, intimiteten og lejlighedens alder og charme, suk! Men, der var altså bare ikke plads nok på sigt, og da slet ikke da vi senere hen blev én mere. 

Mynthe og jeg delte værelse, et værelse delt op af ikea's billy reoler ind imod Mynthes del til opbevaring, og pyntet med tapetseret gipsplader indimod min del (som egentlig bare var gennemgang, min seng var bygget op i højden, ca 120 - således at jeg sov oven på mit "klædeskab" for at få mest mulig opbevaringsplads.) Som det ses på billedet havde Mynthe ikke meget plads, hendes seng er 140cm lang - så værelset var vel omkring 4-6kvm vil jeg skyde på. - Men det fungerede, og vi var super glade for det!


Image and video hosting by TinyPic

10 kommentarer:

 1. Det er ikke størrelsen der er vigtigst på sådan et værelse - men udnyttelsen af rummet, og det klarede du rigtig fint. Det var da et virkelig hyggeligt værelse :0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Præcis ja! Så længe det bare er godt udnyttet betyder størrelsen ikke det store. - Tusinde tak :-)

   Slet
 2. Det kan godt være det var småt, men det ser altså super hyggeligt ud :)

  SvarSlet
 3. Det er altså også et rigtig fint værelse, især hulen under sengen :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - ja hulen har også været et stort hit hos hende, desværre er interessen faldet lidt de sidste par måneder.. Vi overvejer ny seng og "storpige" værelse til sommer når hun bliver 5 ;-)

   Slet
 4. Det ser rigtig hyggeligt ud. Nogle gange savner jeg også vores lille 50 kvm lejlighed med køkken/alrum og et soveværelse - det var så hyggeligt. Hvad sidder bamserne fast med? Jeg synes ikke det ligner elastik, som jeg ellers har set en del sætte dem fast med.

  Sidsel

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-)
   Ja det er lidt sjovt, når man sidder i det så savner man plads men når man så får pladsen, ja så savner man sgu det gamle.. vi er ikke til at gøre tilfreds.. tihii..
   Bamserne sidder på en gardinstang, en billig en fra ikea til bare 8kr :-D

   Slet
 5. Græsset er altid grønnere.... Og hurtigere at gøre rent ;)
  Det var smart med gardinstangen, lidt nemmere for små hænder end elastikker.
  Sidsel

  SvarSlet
 6. Hold da op hvor har du været god til at udnytte kvadratmetrene, og sikken hygge du har skabt for hende ;-) tillykke med de fantastiske evner.

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D