torsdag den 21. januar 2010

YES! Back on track..


Mynthe sover i skrivende stund!!!!! Jabadabbaduuuuuh...

Hun kom i seng igår omkring halv 9, og havde egentlig OVERHOVED ikke fået mad nok igår.. (Vi er nemlig inde i en "mad-nej-tak" periode!) 1½x grød og 1 flaske på en hel dag er jo ikke just nok!
Puhh ha hvor jeg håber det varer ved, er vildt frisk og veludhvilet.. Skønt!
Selvom det kun har været.. små 3 uger med afbrudt søvn så er det faktisk rigtig hårdt med uafbrudt søvn når nu man aldrig har været vant til det.. I "de gode gamle dage" sov pyntemynthen nemlig gerne fra 20-9..

Jeg sidder så her og tænker HVAD gjorde at hun sover så godt i nat?!
Kartoffelmosen var lavet på mere modermælkserstatning end normalt, pladen i voksien er taget ud og der er kommet klodser under hovedgærdet på tremmesengen - Ellers har hun bare været ekstraordinær træt igår som farmand siger!

Krydser fingre for at det kun var en periode og at hun igen fremover vælger at sove..

6 kommentarer:

 1. lækkert :-) Her sover Eliott også igennem, men er begyndt at stå op kl.06.15 - gaaab.

  Kan det ikke "bare" være et tigerspring hun har været inde i der har påvirket hendes søvn?

  SvarSlet
 2. Det var dejlig tidligt;)

  Jo det tænkte jeg godt på, men har ikke rigtig haft sat mig ind i tigerspringene! Men mon ikke? Det får vi jo at se - om det varer ved..
  - Og hun sover altså endnu!

  SvarSlet
 3. prøv at tilmelde dig tigerspringsvækkeuret, så får du en mail når et nyt spring melder sig, samt en kort beskrivelse af springet.
  Her sover Eliott også, men det er hans formiddagslur ;)

  SvarSlet
 4. Dejligt med lidt søvn, kan forestille mig det var veltrængt. Er ret spændt på, hvad det bliver for en dreng der kommer her. Min graviditet har været lidt bøvlet, så syntes vi fortjener den nemmeste unge ;)

  Bella, det der tigerspringsvækkeur, hvor finder man det henne?

  SvarSlet
 5. det finder du på vidunderligeuger.dk

  SvarSlet
 6. Min graviditet var også MEGET bøvlet, med sygemelding fra starten og en dum dum fødsel og 2 måneders besvær efterfølgende med mig, mislykkedes amning, dum babymave mm. så synes også jeg havde fortjent et nemt barn - og fik det:) Fantastisk..

  Ja må vidst hellere prøve og tilmelde mig, så jeg kan følge lidt med! Tak:)

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D