fredag den 8. januar 2010

SUK!!!!

Havde ellers troet at 3 gang var lykkens gang - MEN NEJ!
Klokken præcis 05 (eller.. 04:59) "waaah baaah bahhh" Mynthe vågen og snaksaglig! Jeg gad ikke engang kæmpe så gav hende bare en flaske og vupti, så sov hun igen..
Jeg orker det simpelthen ikke, med alt respekt for de mødre hvis børn vågner 1 eller flere gange om natten, men for dævlen.. Når man ikke er vant til det, er det virkelig hårdt!
SÅ der skal ske noget - Men hvad???
Hun skal ikke tro hun bestemmer, nææh nej! MOR HER bestemmer..

Hun fik endda lidt pastinak/gulerodsmos i aftes, men noget siger mig faktisk også at hun ikke er dissideret sulten - flasken gør hende bare tryg og træt igen!
Hvis hun sov på sit eget værelse så jeg ikke rigtig kunne høre hendes snakken, tror jeg faktisk bare hun ville falde i søvn igen.. Eller, det aner jeg jo ikke! Men IHHH hvor er det dog TRÆLS!!!!

2 kommentarer:

 1. Altså, sådan nogle babyer!! Når man lige tror man har fundet en god FAST vane, så laver de den om.
  Min pige har fra begyndelsen vågnet 2-5 gange om natten, og jeg er blevet så vant til det, at det slet ikke generer mig. Men når jeg tænker lidt over det, ville det da være SKØØØØNT med en lang nat UDEN afbrydelser.
  God kamp! Pøj pøj!

  SvarSlet
 2. Eliott er jo 1måned ældre end Mynthe og sover endnu ikke igennem, men vågner min 1 gang omkring kl.05 for at få en flaske. Så har sympati med dig!
  Knus

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D