fredag den 22. januar 2010

Sutte-mad dims

Det er ikke altid lige sjovt at være en madglad lille pige, når man ikke må spise det man har lyst til.. Mynthe har længe fået lov til at "smage" det vi spiser og også sidde med hapsere selv - men her de sidste par dage tygget og bidt i maden hvilket resultere i at hun får det galt i halsen fordi hun endnu ikke kan tygge maden ordentligt endnu..
- Derfor har mor her købt en farlig fancy sut til pigebarnet! Egentlig ikke liiiige den slags jeg går ind for, men det er nu en meget god løsning, så vi undgår kvælning;)
På billedet står den på vindruer.. Hun ELSKER bare den suttelutte-dims, og skriger op når der ikke kommer mere saft ud af den!


Lige en update på soveriget.. Det kører bare! Igår fra 19.00 - 8.00 imorges.. Det var nok bare en dum periode med lidt natteroderi, for nu sover vi igennem igen - endda helt uden at vågne efter sutten som hun ellers gjorde førhen.. skønt!

3 kommentarer:

 1. Så købte du den alligevel. Selvom den godt kunne gå hen og blive ulækker i længden, så er det da alligevel en smart opfindelse :)

  SvarSlet
 2. Ulækker ja - smart ja!
  Men heldigvis kan man købe ekstra af de der netposer, og den kan tåle opvaskemaskinen;)

  SvarSlet
 3. Skønt med nattesøvnen hva?
  Jeg har netop købt den der dims i dag. Synes det er rart, de kan sidde med lidt selv, mens vi andre sidder ved bordet. Og så sviner det jo heller ikke nær så meget som "rigtigt" mad:-)

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D