tirsdag den 5. januar 2010

Hagesmække

Så er der syet et par hagesmække til grødmåltiderne.. Skal have købt noget andet kantebånd en af dagene, havde kun noget lidt kedeligt noget! Og måske noget nyt stof også..
De er syet af vuksdug, så de er lige til at tørre af - På bagsiden er et lag tyndt bomuld så de ikke genere, de lukkes med trykknap!

Mynthe skal lige godkende mors værk
- Men hun er YDERST tilfreds, de er floooootte synes hun, lige til at spise!


6 kommentarer:

 1. Sikke en dejlig Mynthe-pige, du har der :)

  Du tager nogle skønne billeder og har en hyggelig blog her.

  KH Mette B

  SvarSlet
 2. Hvor er det nogle fine smække! Det må jeg virkelig også i gang med. Der er da penge at spare der:-) Så håber jeg bare, at kantebånd er noget, jeg kan finde ud af!?
  Kh Julie

  SvarSlet
 3. Hvor er du bare sej! Og hvor er Mynthe da bare for lækkert!
  Jeg er selv på udkig efter nogle hagesmække med bindesnor og opsamler forneden. SÅ hvis du syr sådan nogle på bestilling må du endeligt sige til - for de kan ikke købes nogle steder.

  SvarSlet
 4. GENIALT at de kan lukkes i siden. Har så sent som i dag bandet over at de lukkes i nakken! :o( Så det kan være jeg også snart skal til symaskinen, tror nemlig det er ved at være grødtid for Magnus! :)
  Fin blog du har... :)

  SvarSlet
 5. Tusinde tak - Dejligt med ros :)

  Julie, kantebånd kan du sagtens finde ud af.. Det ser svært ud, men er super enkelt og lige til!

  Bella.. Det kan nok godt lade sig gøre - om ikke andet kan jeg da forsøge med en prøve til Mynthe! Ved nemlig ikke hvor meget opsamler det kan blive til, men det skal da komme an på en prøve;)

  Helle Koed.. Ja det synes jeg nemlig også er Genialt! Det der med om i nakken og sådan, det er så besværligt og ISÆR hvis det er snore synes jeg.. Så kom du bare igang;)

  SvarSlet
 6. super - du ved hvor du kan fange mig :-)

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D