torsdag den 7. januar 2010

Dårlig vane?

Puha.. Dagen startede som igår - DESVÆRRE! Mynthe bestemte sig for at vågne kl 04.15 her til morgen, og dum som jeg er ventede jeg jo med maden for vil ikke have hun skal have mad om natten, for det bliver hurtigt en dum vane! (Mynthe var 14 dage da hun fast sov igennem om natten uden mad!) Meeeeen jeg overgav mig til sidst, og efter en ORDENTLIG snuser - uden gevinst, overgav jeg mig og gav hende en flaske, og vupti så sov hun!
Vi tager lige natten i nat med, og ellers begynder vi på noget aftensmad også.. Det der natteroderi gider vi i hvert fald absolut ikke!!!!!!! Håber bare det er en dårlig vane som hurtigt er overstået, så vi igen kan få lov at få vores nattesøvn i fred uden afbrydelser..

Idag har vi været på hyggebesøg hos en af tøserne fra mødregruppen, rigtig hygsomt! På hjemvejen rundede vi lige byen - og vupti, endnu et godt tilbud fra Royal Copenhagen, et smukt lille assiette fad til sølle 100kr! Aner ikke hvad jeg skal bruge det til, men ihh hvor var det bedårende og det stod bare der på hylden helt alene og kaldte på mig..

Tog lidt billeder tidligere idag, men det er efterhånden svært at have noget for sig selv.. Mynthe ville da også være med på billederne og helst holde kameraet selv!

5 kommentarer:

 1. Altså hvor finder du de fine Royal Cph skåle? Jeg vil også have dem, når de er så billige:-)

  SvarSlet
 2. I den lokale isenkram.. Helt tilfældigt faktisk, det er 2 sortering - derfor den lille pris!
  Kunne ikke finde nogle fejl, så spurgte.. De fortalte at farven er lidt lysere end normalt, og det var derfor de var blevet "kasseret" af royal cph, og som butikkerne så kan købe i partier til billigt salg..
  - Er helt syg med det! Ville super gerne have ALT, og så stel til 12 personer.. Meeeen det må komme når jeg vinder en milliard en dag;)

  SvarSlet
 3. Sikke en dejlig prinsessepige du har dig:-)
  Vil glæde mig til at følge dine skriverier her på din blog... -velkommen i mit univers, og tak fordi du "guidede" mig vejen forbi din blog;-)
  Sødt navn hun har forøvrigt, mine firbende tøsetøser hedder Munthe & Merle....
  Sikke et match, :-D

  SvarSlet
 4. Sikke en luksus med en lille frøken der sover igennem på den måde. Jeg er mor til Holger, som vi kalder, drengen der ikke ville sove :) Men vi håber stadig det kommer :) Hun er desuden en skøn lille en at se på!

  SvarSlet
 5. Altså nu har jeg jo mødt skønheden et par gange, og kan kun sige, at det må være fordi hun gerne vil være ligesom mig. Altid have et kamera i hånden ;) Tihi. Ej, det er jo den fagre nye verden, som den lille fis er ved at udforske. Og så syntes hun sikkert at hendes mor kommer med nogle sjove lyde, når hun vil have fat i kameraet med sine små fingre ;)
  Glæder mig til at se jer om under en uge <3

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D