lørdag den 2. januar 2010

Sverige

Turen til Sverige i billeder..

Alt i alt en rigtig vellykket og hyggelig tur med et super nemt barn! Alt har bare flasket sig, grøden er ved at være en fast frokost rutine og går som et helt måltid nu - Hun elsker det, så længe det ikke er fra glas.. (Hendes dumme mor havde selvfølgelig ikke lavet nok grød hjemmefra til hendes madglade barn - Og glasmad var IKKE et hit!!) Men vi fandt da ud af det så hende den bette fik mad og blev mæt!
Temperaturen sagde -15 grader, så det var på med skiundertøjet og sutskoene! Vi har gået ture, spillet kort og wii, spist lækker mad, masser af kage og fået set film liggende med dyner på sofaerne.. Dejlig afslappende!

På hjemvejen tog vi lige forbi City Gross (en gigantisk dagligvare butik lidt ala Metro) - Vi fik købt bleer med hjem til den helt store guldmedalje og lidt andre småting der kan betale sig at "importere" med hjem!

1 kommentar:

  1. hvor er hun bare skøn at se på.

    tak fordi du deltager i min give away

    -sara

    SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D