onsdag den 6. januar 2010

Genbrug


Vupti så havde man lige tre "sølvfarvede" hyacintskjulere.. Tre konserves dåser i forskellige størrelser! Hk tomater, majs & nogle mini majs som manden bruger til fiskemadding vidst nok... (Har aldrig helt fattet konceptet af majs-madding, og de fanger alligevel heller aldrig noget!!!!
- Men synes de egentlig ret godt om genbrugsresultatet, hvis jeg selv skal sige det, og det skal jeg.. - Farmand er nemlig ligeglad!

Pyntemynthen synes hun skulle vågne kl 04.45 i morges (læs; NAT!!!!) .. Efter tre kvarter overgav jeg mig og gav hende en flaske liggende i sengen.. Hun sov så videre til kl 9.00 som sædvanligt, havde ellers troet vi så skulle sove rigtig længe nu hun havde fået mad, men næææææhh nej, SNYDT MOR!
Og SÅ kom min dårlige samvittighed ellers da jeg tog hende op - Følte mig som verdens dårligste mor! Ungen havde kampskidt - Og det var jo selvfølgelig derfor hun var vågnet tidligt..
Stakkels barn og dumme dumme mor.. (Som nu fremover løfter dynen og tager en rask snuser!)


4 kommentarer:

 1. Kl. 9 er altså at sove LÆNGE Camilla, nu må du liiige ;-) Herhjemme står vi altid op inden kl 5, så du har ikke pive-retten ;-)
  Elsker dine billeder - hvilket billedprogram bruger du?

  SvarSlet
 2. Hej igen!
  Jeg vil gerne fortælle dig, hvordan du får tre spalter, men det er lidt omstændigt og du skal ind og ændre på HTML-koderne, så hvis du giver mig din mail, kan jeg lige forklare...

  SvarSlet
 3. Åh ja... Det er med den "gemte" sag i bleen er vist sket for os alle.. Det er aldrig sjovt!!

  Dine hyacintskjulere er rigtig fine - tror jeg må gøre kunsten efter ;-)
  Jeg har også tidligere lavet små fyrfadsstager til køkkenet af de helt små tomatpuredåser - de røde. Det ser så fint ud i vindueskarmen :-)
  God dag til Jer!

  SvarSlet
 4. Synes nu altså kl. 5 er TIDLIGT! Idag var den 4.15 da hun vågnede.. SUK..!!!!
  Programmet jeg bruger hedder photoscape - hvis du bare googler det kan du nemt downloade det gratid;)

  Tusinde tak - min mail er cammillajoergensen@hotmail.com

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D