torsdag den 21. januar 2010

Stof og dum bog!


Idag har jeg fået købt lidt stof til et nyt projekt til mig selv, jeg vil gå igang med imorgen..

- Jeg har også fået fat i Elsebeth Gynthers bog - tøj du selv kan sy, så jeg kan sy lidt til pyntemynthen! MEN kan sgu ikke lige hitte ud af mønster anvisningerne desværre, må se om jeg kan knække koden imorgen..

4 kommentarer:

 1. Gør som jeg gjorde da jeg første gang kiggede på Gynthers mønsterark; Hæld en lækker kop kaffe op til dig selv, smæk mønsterarket ud på gulvet og stå så og kig på det mens du nyder kaffen og kan mærke stædigheden snige sig ind på dig..... Vupti Vapti så har du knækket koden! :-)
  Jeg glæder mig til at se resultaterne;-)
  Kærlige hilsner, Louise

  SvarSlet
 2. Tak for din kommentar på min blog - altid dejlig med nye læsere ;o) Og ikke mindst nye blogs at læse, det elsker jeg.
  Håber du får knækket koden, for det stof er bare for lækkert, glæder mig til at se hvad du får lavet.

  SvarSlet
 3. Håber du får knækket koden - det er nemlig en skøn bog. Jeg kan tilslutte mig frk. tingel tangel -> se på det med afstand (jeg har også grublet og ledt og ledt)..
  God weekend

  SvarSlet
 4. Hej min pige!

  Du skulle nu ikke ha købt den bog, har efterhånden et par stykker herhjemme, haha ;)

  Nå men et godt råd er at måle modellerne efter for de kan godt være lidt små over numsen og maven . bare et godt tip!

  Jeg ville gerne vise dig hvordan det mønsterark fungerer, men er lidt svært - men ring endelig så kan jeg prøve at forklare :)

  Knus C

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D