torsdag den 22. august 2013

Godmorgen-shake og tillykke til mig

Jeg har (haft?) fødselsdag idag, og hvordan ellers starte dagen, end med en nutrilett chokolade shake? Jeg starter jo som sagt i de små, så de sidste to dage har den heddet shake til morgenmad. Frokosten har være salat og aftensmaden som normal. Jeg tænker at aftensmaden bliver det sværeste for mig, især fordi jeg er af den holdning at man som familie sidder ned sammen og spiser det samme. Så det må bare være kaloriefattigt og uden nogen former på kulhydrater - og så koger jeg som altid lidt grov pasta el. lign. til Mynthe og kærestemanden som ikke helt er med på mine idéer.. Ha, I skulle se manden da jeg en dag forsøge at udskifte madpandekagerne med store salat blade, eller når jeg laver pasta af grøntsager - han spiser, men jeg kan høre hvad han tænker! Tihiii.. Han er sgu' sød og støttende - han er en god fangst!

Igår startede jeg dagen med en jordbær shake, og får at være ærlig... Jeg skulle virkelig kæmpe en kamp for at den ikke skulle komme op igen! Jiiiirrrxkz.. Føj det var stygt! Dog har jeg fået afvide det skulle glide bedre ned med isterninger - det på prøves. Chokoladen idag var heller ikke min kop the, men langt langt bedre og kunne sagtens drikkes!
Kald mig bare tosset, men jeg tror sgu' det hjalp at den blev serveret i et fint glas.. Man er vel liiiidt fin på den! Idag har jeg nu altså syndet en del, men det må man altså godt når man har fødselsdag.. Nå!

Jeg har fået fine fine blomster af min mormor, og faktisk også af min mor her til aften - skønt. Skønherlig sweater og fantastisk mulberry clutch fra kærestemanden, er dog lidt i syv sind om den skal byttes.. Havde nemlig ønsket mig en der var nummeret større (men den bestemte model jeg havde set er selvfølgelig udgået, øv!).. Tænke tænke!

Image and video hosting by TinyPic

8 kommentarer:

 1. Tillykke med fødselsdagen. Lækker, lækker trøje...

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak - ja ikke, den er fra Vila og såååå lækker blød :-)

   Slet
 2. TILLYKKE du stærke kvinde!
  Et år mere på bagen betyder jo bare mere erfaring, ikk!? ;)

  // Rikke //

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak!
   Og jo, hva' fa'en - erfaringer kan vi jo altså blive rigere :-)

   Slet
 3. Stort tillykke!!
  Ej kan du ikke li´ det....?! Tænk jeg synes skisme det smager ok. Huske at det skal være rigtig koldt og ikke lummer-varmt. På den igen smukke.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-)
   Ej altså jordbæren den fik jeg liiiige op i halsen igen! Chokoladen er nemmere for mig :-P
   Har forsøgt med isterninger og sådan, tænker at jeg skal prøve at blende det sammen :-)

   Slet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D