torsdag den 29. august 2013

Lækkert lir til dit kamera (med rabatkode)


Jeg har fået nyt lir til mine kamera, som i virkeligt lækkert lir. Nye remme der pynter så smukt og gør kameraene lige dén tand smukkere og sender et lille smil frem på mine læber. 
Udover min telefon er mit kamera nok noget af det jeg bruger aller mest i min dagligdag, jeg skyder mange mange tusinde billeder hver måned af alt og ingenting. Jeg elsker at tage billeder og gør det også i stor stil, både privat og hos andre. 

Remmene er fra netshoppen cam-in.dk hvor du finder et stort og lækkert udvalg af kameraremme og håndledsremme, både feminine og maskuline, læder og andre look. Udvalget er stort, prisen fornuftig og kvaliteten i top - ligesom servicen! 
Stor, større, størst. Der er remme at finde til alle slags kamera, store som små. Har du ikke et større kamera som feks. et spejlrefleks kamera, men derimod et almindelig digital kamera kan du også få lækre håndleds remme der gør det nemt og sikkert at håndtere kameraet. Jeg må indrømme at jeg allerede nu glæder mig til næste gang jeg skal lufte mit ny-pimpede kamera. 

Måske du også kunne have lyst til at pimpe din kamera med en smuk rem? Kig forbi cam-in.dk og find din favorit - bruger du rabatkoden pyntemynthe20 får du lige nu 20% rabat på hele din bestilling. 
Se dét er da værd at tage med! 

Her er et lille udvalg af deres mange lækre kamera remme

Min fine håndleds rem 


Produkterne i dette indlæg er sponsoreret, 
alle ord og meninger er mine egne
Image and video hosting by TinyPic

2 kommentarer:

 1. Lækre ting :) Hvad er det for et lille kamera du har? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja ikke? Er helt vild med dem :-)
   Det lille kamera er et canon powershot sx220 - og jeg ELSKER det, som hverdags kamera er det bare helt perfekt! (og til en overkommelig pris) Mener dog der er kommet en nyere model siden da, mit er lidt over 1 år gammelt..

   Slet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D