mandag den 19. august 2013

Tid til nattøj.... Og pludselig var det efterår! Puh ha altså, sikke en overgang - blæst og regn, OG lange bukser og sokker! Hmm.. Det betyder også at Mynthe igen er begyndt at sove med nattøj.

Vi har været så heldige at få lov og teste en ny kollektion fra Bilka, med nattøj og hipsters. Mynthe er vældig tilfreds - og moderen også. God lækker blød kvalitet og lækre snit. Det sidder som det skal, også efter vask. Herhjemme går vi ikke så højt op i hvor tøjet bliver købt, nok nærmere i økonomi og kvalitet og helst at de to ting hænger sammen med en lav indkomst. Faktisk handler vi en del af Mynthes tøj i Bilka, de har nogle lækre basisvare og ofte nogle gode tilbud. Hvem kan sige nej til undertøj og strømpebukser til 10kr? Nattøjet her kommer vist til at koste omkring små hundrede kroner i butikken for sættet, også en rigtig fin pris for et godt sæt nattøj - og så er det jo bare en bonus at der er mange søde prints at vælge imellem.

 Det omtalte produkt er sponsoreret, alle ord er mine egne
- Se min reklamepolitik her

Image and video hosting by TinyPic

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D