torsdag den 1. august 2013

For fire år siden..
Lå jeg med onde veer og troede jeg skulle dø, ej dog ikke.. Faktisk var jeg overraskende cool omkring det hele. Lod Farmanden sove og sad selv i stuen med et minutur.. Afgang til sygehuset kl 5.00 og vandet gik omkring kl 7.00 - derefter gik alt nærmest galt - men hun kom, og var smuk, sund og rask. Kærlighed ved første blik..

Jeg kan SLET ikke forstå at det imorgen er fire år siden hun kom til verden.. Tænk engang, hvor meget der er sket på de sidste 4 år.. Hvor meget hun har udviklet, hvad der er sket i mit liv og hvad vi sammen har gennemlevet og oplevet? Det er ikke lidt, måske endda mere end børn burde, men Mynthe er sej og kan klare hele verden. Lige så pisse irriterende hun kan være, lige så skøn og kærlig kan hun også være.

Tænk engang at jeg er blevet velsignet med sådan en fantastisk datter, mit livs lys. Jeg glæder mig til at dele resten af mit liv med dig, se dig vokse op og opleve hvilken fantastisk livs rejse du går imøde.


Image and video hosting by TinyPic

8 kommentarer:

 1. Åh ha! Må lige tørre en tåre i øjenkrogen væk. Tak for flashback, til ikke mindst min egen fødsel, der jo ikke er særlig længe siden - men også flashback til din graviditet og PynteMynthen som helt lillebitte.

  Tænk sig at det allerede er 4 år siden, at verden blev beriget med så skøn en pige. Jeg er så glad for at have været en del af det hele og for at kende den seje lille dame.

  Er sikker på hun får en fantabulous fødselsdag i morgen - kender jeg dig ret, har du ikke sparet på noget.

  Stort tillykke med hende. Kærlighed på jer <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Skønne du - du vil altid være en del af vores liv <3

   Slet
 2. Tillykke med din skønne Mynthe. Håber I får den dejligste fødselsdag i dag.

  SvarSlet
 3. Årh hvor er det sødt skrevet Camilla, og hvilke søde og dejlige billeder:-)
  Kæmpe stort tillykke med prinsessen på ærten - jeg håber I får en rigtig dejlig fødselsdag. Det er jo slet ikke til at forstå at de bliver så store (Oscar er lige startet i storegruppen i børnehaven, så er der kun 1 år til det er skoletid.....giiiiisp, det er mor og far SLET ikke klar til!!! :-)

  HIP HIP HURRA for den unge dame:-)

  Kærligst Malene

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak søde Malene, ja sikke store vores børn bliver.. Det er ikke til at forstå!

   Slet
 4. Tillykke med dit lille livsglade væsen ;)

  Hilsen
  Rikke

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D