tirsdag den 27. august 2013

Ugler af toiletruller // DIY


Mynthe og jeg var kreative i søndags, vi er ofte kreative men det sker desværre ikke så tit at vi finder maling mm. frem - det skal der altså laves om på! Når min krop siger fra, men der stadig er lidt overskud tilbage i hovedet, ja så er det altså en super måde at tilbringe en eftermiddag sammen på, når nu den ikke kan stå på cykelture eller vild leg. Og heldigvis for mig, elsker Mynthe det.

Jeg foreslog nogle forskellige ting vi kunne finde frem og lave, og Mynthe fik så selv lov at vælge. Hun ville lave ugler. (tænke tænke)

Vi brugte nogle tomme toiletruller, og fandt ellers maling mm frem. Øjne og papir til vinger samt en lille prinsesse krone. Inden Mynthe malede, bukkede jeg toppen på toiletrullen ned på midten i begge 'sider' og det blev således til ører. Efter maling og tørring limes øjne, vinger og næb på - nemmere bliver det vidst ikke. På den måde gik et par hyggelige timer hurtigt i søndags og Mynthe er mægtig stolt af sine ugler.


Image and video hosting by TinyPic

7 kommentarer:

 1. Hvor er de bare søde og ret nemme at gå til. Måske min datter vil lave sådan nogle. Tak for idéen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. De er nemlig super nemme og enkle, lige så alle kan være med!
   - Det skal helst ikke være for omstændigt, så mister man hurtigt ungerne under vejs ;-)

   Jeg er sikker på du og din datter kan få lavet nogle skønne ugler.

   Slet
 2. Hvor er de søde! Jeg må hellere få gemt nogle toiletruller. Min dreng, der fylder tre år på fredag, er pt. hjemme fra børnehaven pga. et brækket ben, så dagene kan være lange. Han skal have benet i gips i næsten to uger endnu, så alle forslag til aktiviteter, der ikke kræver at han står eller går, modtages med kyshånd!

  SvarSlet
 3. Super søde! Vi er også rigtigt glade for toiletruller herhjemme - de kan virkelig bruges til meget :-)

  SvarSlet
 4. Hvor er de søde. Det skal prøves på mit arbejde i børnehaven. De er nemme enkle søde og børn i alle aldre kan være med. Kreativ side du har.

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D