onsdag den 28. august 2013

Status efter 1. uge med nutrilett // vægttab

Så gik den første uge med projekt, "kom ned i vægt"..
Hvordan det er gået kan vidst diskuteres.. Men okay, har heller ikke været flittig nok med nutrilett'en - mest af alt pga min fødselsdag, torsdag først brunch og så senere spiste vi ude med min mor og fredag spiste vi igen ude med min far og hans kæreste - puuuh ha! Men derudover, morgenmaden og indimellem frokosten er blevet erstattet med nutrilett og ellers sund og nærende mad for resten - aftensmaden er svært at skifte ud i et børnehjem, og noget rigtig mad er det nu også rart at få.

Jeg overvejer lidt at vise nogle af mine dage i mad-billeder - er der mon stemning for det? For mig har det været lidt svært med nutrilett, især fordi det er nemt og lækkert - så man kan hurtig blive tilbøjelig til at bruge det som mellemmåltid også, men det er jo slet ikke meningen. Det er måltidserstatende og hvis man bruger det som en 'snack' imellem måltiderne får du hurtigt alt alt for mange kalorier i løbet af en dag.

Min dag idag... I morges spiste jeg tre gulerødder og en lille klase vindruer, tidlig frokost spiste jeg en nutrilett crunchbar (mums!!!!) og den holdt mig faktisk mæt helt til omkring klokken 14, hvor jeg spiste en halv honningmelon (det gælder om at finde frugt og grønt med lave kalorier). Her til aften har vi fået grøntsags pasta (squash revet på et julienne jern) med tomatsovs og kødboller. Én enkelt potion, senere hvis jeg bliver sulten kan jeg tage lidt agurkestave.

Nå men det var jo den der uge status vi kom fra.. Altså sådan helt præcis vægtmæssigt har jeg ikke helt styr på det, men lidt over et halvt kilo har jeg tabt. Det er ikke meget, men taget ugen i betragtning så er det vel egentlig ret okay? (1,6kg på 3 uger... Det går pæææænt langsomt!) Tænker at den næste uge skal have lidt mere gas med nutriletten.
Mange spørger til smagen, og altså.. Jeg er jo nødt til at være ærlig! De der shakes er skisme ikke lige mig! Jordbær'en vokser i munden på mig, men chokoladen kan jeg lige få ned med nød og næppe - men de mætter faktisk overraskende meget, så det kan vel godt betale sig! Med is er de klart bedst.
De flydende meal replacements er skide gode, virkelig lækre - ligesom barene, mums, får total flashback til en snickers!

Alt i alt, indtil videre en ret god oplevelse - jeg klør' på og fortsætter!
(#hephepnutrilett #taberklubben)


Image and video hosting by TinyPic

1 kommentar:

  1. Rart med andres mening om nutrilett, så man ved om det skal bruges til et vægttab nu.. :)

    SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D