søndag den 28. april 2013

"Mommy needs a new pair of shoes"

De fleste kvinder har vel et eller andet med sko, har de ikke?
Dengang jeg gik i gymnasiet og på handelsskolen, og boede hjemme, havde jeg virkelig mange sko - primært stiletter. Jeg havde dem sågar udstillet på en speciel reol på væggen samt i gennemsigtige skoasser stående overalt. Jeg havde virkelig mange!

Så flyttede jeg hjemmefra og fik færre finanser til sko.... Men opretholdt dog stadig samlermanien. Dengang jeg så blev gravid voksede mine fødder en størrelse, så efter fødslen stod jeg med seriøst mange par sko, flade som høje, støvler mm. Mange blev solgt på trendsales og resten givet væk eller solgt alt for billigt på loppemarkeder. Siden da, er min sko-samler-mani faktisk nærmest forsvundet.. Jeg har da sko, måske også hvad nogen folk vil betegne som mange, men langt fra hvad jeg havde før. Stilletter har jeg nærmest ingen af, min krop tillader desværre ikke det mere, dog kan en plateu- eller kilehæl gå an i et par timer, men så kalder flade sko igen.. Kedeligt, men det er fakta.

Men, min skoglæde er vagt til live igen, her på det sidste har jeg nemlig shoppet lidt forskelligt. I blandt yndlings'ne er disse tre - så nu er jeg klar til foråret!
Og så følger jeg endda moden ... Glimmer, nitter og neon - så bliver det ikke meget bedre.

Er du mon vil med sko?


Image and video hosting by TinyPic

6 kommentarer:

 1. Hvor er de lækre alle dine sko, kunne heller ikke selv modstå for fristelsen til nye indkøb af sko i dag, så har også fået købt lidt nye, bla. Et par Nike ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor dejligt, tillykke med dine nye sko :-)

   Slet
 2. Jeg har (desværre) stadig min sko-mani og har alt for mange....men synes jo ikke at jeg kan undvære nogle. Desværre ligner jeg en klovn i flade sko, så selvom jeg har købt nogle stykker efterhånden, står de bare på hylden som regel.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 3. Hvor er de fine dine nye sko, tillykke med dem :)

  SvarSlet
 4. Av, hvor er de fine. Hvor er de to ballerinaer fra?

  SvarSlet
 5. Wauw, de er fede allesammen - mangler seriøst flere sko...
  Hvad hedder Niken og hvor er de fra?

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D