onsdag den 24. april 2013

Her spiser vi is til morgenmad - Ja du læste rigtigt, iiiiiiis!


Mynthe kiggede noget på mig imorges da jeg spurgte om hun ville have en is til morgenmad.. Hun har selv været med i hele processen, først med at hente frys-selv skub-op is formene på posthuset, derefter ude og handle for til sidst at skære frugt ud og putte dem ned i isformen sammen med yoghurten.

Igår efter vi havde lavet dem var hun viiiirkelig utålmodig, hun spurgte hele tiden om hun måtte kigge i fryseren til isene, men glemte så alt om dem - lige indtil i morges, hold op hun blev lykkelig. "Is til morgenmad, mor det er sejt!" Hun fortalte det også i børnehaven, men det ved jeg nu ikke hvor sejt jeg synes er, hehe.. at give sit barn is til morgenmad? Pædagogerne ved jo ligesom ikke, at det bare er frugtstykker og naturel yoghurt og intet andet.

Is formene er fra Coolstuff.dk, og virkelig smarte. De er lavet i silikone der tåle opvaskemaskine mm. og med et tætsluttende låg så der ikke svines i fryseren. Altså faktisk troede jeg måske ikke at man kunne købe noget brugbart på den side andet end "for sjov gaver", men jeg tager ordene i mig igen, sikke mange sjove, finurlige og rent faktisk brugbare ting man kan finde!

Tænk lige på hvor mange penge jeg sparer på is her henover sommeren, de kan jo fyldes med alt mulig lækkert? Mums!

 Indlægget er sponsoreret, ordene er mine egne
- Se min reklamepolitik her

Image and video hosting by TinyPic

4 kommentarer:

 1. Ej de isforme skal jeg seriøst ind og kigge på... Jeg har de der stativ-plastik-agtige-øv-de-vælter-og-isen-sidder-fast-træls-nogle! :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. De er bare SÅ smarte! Vi har allerede brugt dem igen og igen.
   Og faktisk er de ikke ret dyre.. Mener det var 59kr for 4stk :-)

   Slet
 2. Hun må være verdens lykkeligste pige:D Jeg tror også, jeg vil have et par stykker til mine børn!
  Hav en god aften.
  Hilsen Lene.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det skulle man synes ikke? :)
   Idag har vi lavet en ny variation, neutral yoghurt blended med jordbær og en lille smule koldskål - mums, dem vil selv jeg spise!

   Og så er samvittigheden heller ikke så dårlig, når man siger ja til 1, 2 eller hele 3 is om dagen når man ved at de er sunde :-)

   (og selvom det er nogen jeg har fået i reklame, ja så er jeg sgu' så imponeret at jeg selv køber en portion ekstra!)

   Slet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D