onsdag den 17. april 2013

En blandet landhandel og børnehave besøgEn god blandet landhandel fra en dag med masser af hygge. Mynthe og jeg nappede os en fridag idag, den stod nemlig på besøg i den nye børnehave. Idag er der præcis to uger til at Mynthe skal starte. Faktisk har hun kun lige 4 dage tilbage i den gamle, idet hun holder lang weekend til på tirsdag. Jeg er allerede gået i tænkeboks mht hvad hun skal dele ud på sin stue og hvad giver man mon pædagogerne - giver man afskedsgave? Hmm... tænke tænke! Hvad er normen?
Og har du mon en god idé til hvad vi kan dele ud...?

Mynthe glæder sig, og besøget gik bare over alt forventning. Imens Farmanden og jeg snakkede med pædagoger og blev vist rundt havde Mynthe allerede fundet en del nye legekammerater og fjollede rundt med dem på legepladsen, da vi skulle hjem ville hun ikke med - det er vel et godt tegn? Tihii..
Så nu er der ingen vej udenom, nu står den på madpakke fremover - men til gengæld sparer vi små 3kms transport hver vej - vi glææææder os!

Jeg har modtaget en stor kasse med just produkter fra RikkiTikki, med lidt trædyr og en masse keramik - jeg glæder mig til at få pakket ordentligt ud og vise det hele for jer!
Tror det kommer til at se skide godt ud med mine nye kasser over sofaen - bum bum, det blir' godt!

Og ja, så fik i altså lige mine 'natlamper' med, men jeg elsker simpelthen det lys de giver - det er så roligt og fylder væggen med smukke mønstre, ren idyl.


Image and video hosting by TinyPic

3 kommentarer:

 1. Glæder mig til at se hvad der gemmer sig i kasserne. :-)

  SvarSlet
 2. Vi gav pædagogerne på stuen en kurv med lidt godt i - det var op til jul, så der var det jo oplagt med juleslik og en god flaske vin osv.. Han stoppede i vuggestue så vi vedlagde også det her digt

  I er her når mor og far de går, gi'r mig tryghed og forstår.

  Tørrer kærligt tårerne mine, får mig ofte til at grine.

  Leger og danser dagen lang, giver et kram når jeg har trang.

  Følger mig i stort og småt, sørger for jeg har det godt.


  Tak for alle de dejlige dage, nu vil jeg ud i verden tage.

  Jeg vil længes, jeg vil savne, men nye ting jeg nu vil favne.

  Du har givet mig den bedste start, på livet som nu tager fart.

  Den største tak på denne jord, fra Harald (det hedder vores jo;)) og fra far og mor

  SvarSlet
 3. Super fine lyserøde blomster!

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D