tirsdag den 30. april 2013

Nye nipseting! .. Hvad er egentlig nipseting?
Måske nogen af jer husker den stooooore kasse fyldt med små spændende æsker fra JUST? Jeg viste den både her på bloggen og på Instagram, indholdet var skønherligt... Se bare med her! 

Jeg synes ikke selv at jeg har meget nips, men det synes de mennesker jeg har omkring mig altså - især ham min kæreste, men samtidig synes han (heldigvis) også at jeg har god smag, så det gør ham ikke så meget! Nips kan vel også betyde flere ting? Jeg er ikke typen der har små glaskrystaller, børne ting eller diverse grimme suveniers stående rundt omkring. Jeg kan godt lide sort/hvid og træ, ting skal være enkle og flotte. Så da jeg fik muligheden for at 'teste' nogle skønne trædyr samt smukt keramik fra JUST slog jeg altså til. 

Det er wepshoppen Rikkitikki der blandt andet forhandler mærker JUST (samt mange andre skønne skønne mærker) men JUST er deres egen produktion, og virkelig skøn. Den består blandt andet af fuglen og elefanten du kan se i mine reoler, men også den fine keramik - jeg er især vild med de to sorte fyrfadsstager, de er rosa farvet indenvendigt og giver et virkelig smukt lysskær i de mørke timer. 

Jeg er super glad for mine nye nipse ting - hvis det da er det?
Og kunne klart ønske mig meget meget mere fra JUST kollektionen, som også indeholder sofapuder mm. 

De har også en inspirerende blog du kan følge, her har de blandt andet lige proklameret et foreliggende lagersalg for de der lyster den slags... 
 Indlægget er sponsoreret, ordene er mine egne
- Se min reklamepolitik her

Image and video hosting by TinyPic

3 kommentarer:

 1. Hejsa. Elsker din blog. Må jeg være så fræk og spørge hvor sofaen er fra:-) ?? Venligst Stine.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Stine, Det må du da i hvert fald!
   Den er fra Idé møbler, modellen hedder Lugo :-)

   Den er såååååå fantastisk!

   Slet
 2. Hej... Jeg er vild med dine bogkasser på væggen. Hvor er de fra? og vil de mon være robuste nok til at indeholde bøger? :)

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D