tirsdag den 9. april 2013

Origami folderi // Bold, fugle og sløjfe
Idag har stået på stille og roligt venindebesøg og da rastløsheden tog overhånd kastede vi os ud i lidt japansk papirskunst, nærmere betegnet som Origami.
Det kræver en ordentlig mundfuld tålmodighed og en skide masse fingrekræfter - ergo, ikke noget for mig! Tihii.. Ej, jeg underholdte imens min kære veninde foldede, ret god arbejdsfordeling ikke?

Et par søgninger på diy video's på youtube og vi kom frem til dette. Super hyggeligt, har nu en god stak fugle, ca 12 stk. som skal op og hænge og pynte. Boldene som alle i blogland ellers laver lige fortiden sagde mig nu faktisk ingenting.. Men sløjferne skal jeg klart eksperimentere lidt med igen snart tror jeg, wow jeg synes de er fascinerende. Tænker en stor stort en på vores hoveddør ville pynte rigtig fint.


Image and video hosting by TinyPic

4 kommentarer:

 1. Ah ja, den der sløjfe er da for lækker!

  Sådan en kæmpe en på hoveddøren - fantastisk idé!
  Ville også pynte på min nye dør, i sort også måske - hint hint ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha Ha, ja det er nu ikke mig du skal have fat i.. Mine fingre kan slet ikke den slags desværre - måske på en god dag?
   Ellers må vi øve os sammen når vi ses :-P

   Slet
 2. Hvor er det fint! Hvor har du købt din cirkeludskærer? Sådan en tror jeg nemlig også at jeg må eje :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-)
   Den er fra Panduro.. De er ret pebrede hvis du spørger mig, 109,- for den jeg har og 172,- for nummeret større - den ville jeg gerne eje, meeeeeen.. det må blive en anden gang :-P

   Slet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D