fredag den 17. februar 2012

Appelsiiiiin

Selvfølgelig var yoghurt det første Mynthe bad om til morgenmad - ja det er da klart! Tossede unge, men hun kunne nemt lokkes med boller og en saftig appelsin.
Hun bad selv om at komme i vuggestue idag, og da jeg afleverede hende kl 10 var hun den eneste på hendes stue, så hun fik lov at komme i køkkenet med køkkendamen og en pædagog og lave pizza. Ene barn på stuen, mon ikke hun bliver forkælet lidt ekstra? Jeg spurgte om hun hellere ville med hjem igen, men næh nej, hun ville være i vuggestue. Så aftalen er at de ringer hvis hun keder sig og ellers henter jeg hende bare lidt ekstra tidligt idag - jeg har lovet hende at vi skal ud og handle ny fuglemad til vores fugle i haven.

Image and video hosting by TinyPic

2 kommentarer:

  1. Det er både skønt og en smule vemodigt når de kære små hellere vil i institution end være sammen med MOR... Jeg tager det som et tegn om at man har et barn i balance der selv formår at sige til og fra..
    I min optik er det en vigtig lektie -som jeg desværre lærtealt for sent- men dog lærte..

    SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D