onsdag den 29. februar 2012

Tænk engang at der findes sådanne mennesker - fantastisk!

Jeg har fået en gave, en meget uventet men virkelig fantastisk gave. Af søde Rie der står bag bloggen, Havregrød i håret. Tænk at der findes sådanne personer - der uden at rigtig kende folk, ønsker at give en gave. 

Søde søde Rie, af hjertet tak!
Hold op hvor er du da bare et fantastisk menneske.
Jeg fik helt våde øjne da jeg åbnede din pakke - tusinde tusinde tak, og hvor er det bare godt husket - og alt alt for meget, det kan jeg da slet ikke lide at tage imod!

Tænk engang at der findes mennesker som dig, det er da bare vidunderligt.
Der kommer også en tak til dig på bloggen inden længe :)


Tak tak tak, jeg har allerede taget pungen i brug og tænk engang, jeg elsker den allerede meget mere end den gamle for den har så meget mere betydning.
Jeg har sendt dig smil og tanker hver gang jeg har kigget på pungen, eller fortalt "historien" til andre.

Image and video hosting by TinyPic

1 kommentar:

  1. Det var virkelig så lidt. Vi skal jo alle hjælpe hinanden hvis det er muligt. Ikke kun her i blog-land, men generelt i livet. Jeg ved hvor irriterende det kan være når man har mistet noget man holder af og ikke bare lige kan få det tilbage. Derfor udnyttede jeg fluks alle de kontakter jeg mente kunne hjælpe, og så er jeg glad for hukommelsen ikke svigtede mig. Det glæder mig at gaven bragte lykke. Det er alt hvad jeg kunne ønske. Desværre hjælper det ikke på den grimme oplevelse du har været udsat for.
    Tak for de meget søde ord. De varmer :-)

    SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D