onsdag den 15. februar 2012

Lort med LORT på! VOL.2


Efterlyste jo et billede til mit brokke indlæg forleden, og derefter fik jeg dette skønne billede i en mail, perfekt passende til situationen!

Tasken er desværre ikke dukket op endnu, og jeg har indstillet mig på at jeg desværre nok aldrig for den at se igen. Men tænk engang at man ikke kan have sine ting i fred - i en vuggestue?! Det er sgu' da tankevækkende, og hvilket forbillede at sætte for sine unger!
Puh ha der må være en forældre der har RIGTIG dårlig smag i munden...... Æv!

Er dybt taknemmelig for at jeg havde min telefon i lommen, for den er trods alt fyldt med alt hvad mit liv indeholder. Men når det så er sagt, så har jeg misten for omkring små 15.000kr og det er knag'me surt! En ting er pengene, pyt, det meste dækker forsikringen heldigvis, men tingene - min elskede taske og min højt elskede pung, begge ting jeg har haft sparet sammen til og foræret mig selv, begge udgået modeller, ÆV! Næst er også mit elskede lille lommekamera, mine fantaske og halvdyre foret skindluffer, alle mine kort, tilgodebeviser, nøgle, ny indkøbte gaver til Mynthe, tøj og meget meget mere. 
Jeg har idag siddet og lavet en liste med alt indhold til forsikring, altså hvor sørgmodigt, der dukker flere og flere ting op. Og hold nu op hvor har jeg manglet mit lille lommekamera mange gange idag, det har jeg normalt med mig overalt altid. 
Æv med æv på! Jeg har aldrig fået stjålet noget før, men gud hvor er det dog ærgerligt og pisse besværligt. 
SUK... 


Image and video hosting by TinyPic

8 kommentarer:

 1. Har du talt med vuggestuen? Jeg ville sætte en stor fed plakat op i indgangen, så alle forældre og ansatte er med på hvad der er sket, det er helt absurd, at der er nogen der stjæler fra en anden forælder i en vuggestue. Helt absurd!!

  SvarSlet
 2. Jeg må tilslutte mig Julia... Hvis man ikke kan have tillid til sine medforældrer... HVEM SÅ??? Tænker er det ikke dem vi overlader vores mest dyrebar til på playdates?? Ved godt det nok først er aktuelt i BH men børnene følges jo som regel ad... Er helt i chok.. Ville aldrig tænke to gange over om jeg lige satte min taske på min datters rum...

  Det værste er da helt klart den affektionsværdi disse ting har for dig...
  PS: SUPER beskrivende billede ;0)

  SvarSlet
 3. Er fuldstændig enig med Julia. Det er simpelthen så groft! Jeg håber inderligt at du får din taske og pung tilbage.

  SvarSlet
 4. Jeg er også helt enig med de andre!!!! Det er jo vanvittigt. Op med en stor seddel og få dem evt til at nævne det på et forældremøde, hvis det er muligt... Det er bare for meget!!!
  Har selv fået stjålet min datters pusletaske fra bilen. Hvad "biiiib" vil folk med en pusletaske! Den havde STOR affektionsværdi for os, og derudover var der nyt tøj i, legetø, en hjemmelavet gavej og også vores nye kamera. Det er så grænseoverskridende!
  Håber du får den tilbage!!!!

  SvarSlet
 5. Mon der var så meget i tasken?

  SvarSlet
 6. Æv Æv altså.

  Vi fik engang stjålet vores Rema flyverdrgat, bye bye 1000 kroner. Meget mærkelig fornemmelse at en anden forældre har nappet ens ting!

  Dækker din forsikring når du har sat tasken fra dig? min ville engang ikke erstatte min pung, fordi jeg selv havde lagt den på disken hvor den blev taget.

  Forresten så jeg dig og Hr. Kæreste nede i byen i går, tillykke med ham, han ser ud til at være en god fangst ;- )

  SvarSlet
 7. Jeg har allerede sat en stor fed plakat op nede i vuggeren, dog startede jeg med at skrive at den var forsvundet, men nu kan jeg vidst roligt ændre det til at den er stjålet!
  Og ja Julia, HELT absurd! Pædagogerne var også helt "paf" over situationen!

  Ja, Heldigvis dækker min forsikring, de har faktisk været super søde og forstående igennem det hele. Skønt, især fordi der netop var SÅ meget værdi i, når der ligger briller, babyalarm, kamera mm. i tasken løber beløbet hurtigt op...

  Rina, Sjovt! Vi var på café med Mynthe igår og få stoooor softice, dagene er jo lidt lange når man skal holde sig i ro ;)
  - Og tak, han er nemlig en rigtig god fangst ja! :)

  SvarSlet
 8. Ha sjov tegning..... og meget passende ;-)

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D