mandag den 13. februar 2012

Lort med LORT på!

Jeg er sur, gal, ked af det, frustrerede, vred, nervøs, irriterede, urolig, og møg hamrende pisse meget forarvet over hvilke sølle mennesker der findes i denne verden!


#1. Lort 
Min taske, min pung, hele mit liv, ALT er blevet stjålet! Altså, alt som i alt! Penge, dankort, kamera, kalender, alt alt alt! Og det var selvfølgelig min yndlingstaske og min yndlingspung, som jeg hårdt har sparet op til og nu umuligt kan få fingerene i igen da det er udgåede modeller - Æv!
Og hvor blev den stjålet i vuggestuen?!?!?! Ja, vuggestuen! Hvad sker der lige for det? Var væk 10min for at hente skiftetøj og den stod fint som altid inde ved Mynthes skab. Ej hvor er det altså bare mega træls og belastende. Og ikke mindst skide hamrende frustrende, besværligt og uoverskueligt.
Politiet er kontaktet, kortene er spærret og forsikringsselskabet er informeret - Så meget for en god start på ugen! Nu kan resten af ugen så gå med at huske hvad der egentlig var i tasken og hvad tingene havde kostet.. Faaaaantastisk!

#2. Lort
Mynthe skal opereres imorgen og have fjernet polypper, faste og i fuld narkose! Æv også.. Gruer lidt for det, ej, gruer faktisk ret meget for det! Vi har snakket meget om det hele herhjemme, og Mynthe fortæller glædeligt om at hun må få lige så mange is hun vil have når hun har sovet hos lægen - og de skal være lyserøde siger hun. Hun er helt med på hvad der skal ske; Hun skal til lægen, kigges i næsen og så i halsen og sige ahh, og så ligge ned og få en maske for munden og trække vejret dyyybt indtil hun falder i søvn ved siden af mor. Og når hun vågner er mor der igen og så skal vi have is, is is is is is! Det er vidst mig der kommer til at få det værst! - Og endnu værre er det, at den gave jeg havde købt til hende til imorgen selvfølgelig ligger i tasken, altså den taske der er væk! Den ligger fint sammen med lidt ny indkøbt tøj...

Det var så mit lortede brok! Sorry..
- Og ja, er jo imod indlæg uden billeder, men mit lommekamera er jo lissom væk (!!!) og da jeg googlede lort blev det alligevel for klamt, så derfor et indlæg uden billede - udelukkende for at skåne jer:)


Image and video hosting by TinyPic

26 kommentarer:

 1. Sikke da en forfærdelig måde at starte ugen på! Og så stjålet i vuggestuen! Hvem gør sådan noget! Håber det lykkedes dig at få styr på det hele og trods alt får en god uge.

  SvarSlet
 2. Og forresten håber alt går godt med operationen- detmgør det helt sikkert!

  SvarSlet
 3. Hold da op en start på ugen..
  Og lige der af alle steder.. Fatter virkelig ikke folk kan gøre sådan noget!!!??
  Håber du klare dig igennem dagen imorgen, og du har en lille pige der vågner glad op til is :)

  SvarSlet
 4. Øv! en "Lortedag" håber der er en der har en dårlig smag i munden, når hun/han møder dig næste gang i børnehaven.
  Det er bare rigtig synd for dig og træls at der findes sådanne mennesker, der bare ikke kan lade andres sager i fred.
  Min søn har fået stjålet så mange ting i skolen.
  Jeg bliver så vred hver eneste gang og det er lige meget, om det er hans nye stiftblyant til 50 kr, syntes bare det er så for meget, at man ikke kan have sine ting i fred.

  Håber det går rigtig godt med Mynthe imorgen:-)
  Og så håber jeg din taske og pung dukker op igen..

  Knus Susi

  SvarSlet
 5. Hvor er det da bare træls og frustrende. Bare læs af. Og trist at der skal operation til, men hun lyder sej. Håber det går godt.

  SvarSlet
 6. Hej... Begge min børn har fået lagt dræn og fjernet polypper( af flere omgange), og det er en meget kort narkose, som de bliver lagt i. Det gik utrolig hurtigt, og de havde det meget hurtigt godt igen.
  Det mest besværlige var, at holde dem i rimelig ro(bagefter (for at det ikke begyndte at bløde)... men de havde det helt fint i løbet af et timer.
  Så jeg vil håbe, at det går lige så nemt ;)
  Kh Charlotte

  SvarSlet
 7. Sikke noget bæ......og ikke mindst noget bøvl. Vi mødre har jo næsten hele vores liv i tasken, jeg føler virkelig med dig. Det skønne ved at blogge er lige præcis, at det er ok at læsse af. Livet består nogle gange også af bæ og det skal der være plads til at komme af med.
  Håber alt godt for Munthes operation og pøj pøj til dig.
  krammer til dig fra mig.
  Mette/ pustetrolden

  SvarSlet
  Svar
  1. Mynthe skulle der stå... Jeg var lige for hurtig på tasterne..

   Slet
 8. ØV! Det var godt nok en meget træls oplevelse. Jeg ved godt, at man selvfølgelig kan få stjålet sine ting alle steder, men man føler måske alligevel lidt man har 'helle' i ungernes institutioner. Men nej...:/

  Jeg har også været indlagt med Sofia for nogle år siden. Det er klart værst for forældrene. Det er selvfølgelig en ringe trøst på denne side af operationen.

  Ae, ae, ae. Du skal vist lige ha en krammer og en ae-hånd på håret.

  KRAM
  Lis

  SvarSlet
 9. Jeg blev simpelthen så målløs, da du fortalte HVOR den var blevet taget. Jeg kan ikke få det ind i mit hoved. Selvfølgelig er det slet ikke i orden, overhovedet - men i en vuggestue?!
  HÅBER HÅBER HÅBER at de ringer til dig imorgen og fortæller, at der er en der har taget den, VED EN FEJL.

  Vil sende PynteMynthen en tanke imorgen - jeg er sikker på alt kommer til at gå perfekt, no worries mor, du skal bare tænke på lyserøde is - er sikker på at Mynthe ville sige sådan.

  Tanker og kram herfra ♥

  SvarSlet
 10. Ønsker jer held og lykke med i morgen, det skal nok gå fint. Selvom det aldrig er rart når ens små er i narkose.

  Hvor kan folk dog sunke lavt. Stjåle en taske i en vuggestue, er virkelig rystede.

  SvarSlet
 11. Hvor klamt at stjæle i en vuggestue?!?!?!? Føj.. Held og lykke med din datter

  SvarSlet
 12. Hold da op, sikke da noget lort, nu du siger det!!! Virkelig træls, og så i vuggestuen, det er da utroligt. Håber virkeligt at det hele dukker op igen, selv om sandsynligheden ikke er særlig stor... Øv bøv...
  Held og lykke med Mynte i morgen, det skal hun nok klare til UG :)
  Kh

  SvarSlet
 13. Ej, hvor strengt at tasken er blevet stjålet i vuggestuen. Det er da et sted man virkelig ikke forventer sådan noget sker.

  Held og lykke med Mynthe i morgen. Var selv ørebarn + fjernet polypper, mandler mv og var i fuld narkose 15-20 gange. Jeg husker kun positivt omkring det fordi det udløste privilegier man ellers ikke fik (pixibog til opvågningen, små youghurt mv.), så mon ikke også Mynte også kommer godt igennem det? :)

  SvarSlet
 14. Det er da simpelthen bare uacceptabelt!
  Jeg vil tænke rigtig meget på jer i morgen. Vores største har også været i fuld narkose, da hun fik lagt dræn. Det var bestemt moderen, der havde det værst.
  Kæmpe kram til jer <3

  SvarSlet
 15. Målløs! Hvad sker der lige... Er så forarget på dine vegne -tror det sætter min fødsel igang ;) Ej, håber da i det mindste at det kommer tilbage da vedkomne har fået meget dårlig smag i munden -øv!

  Tanker til jer begge!
  -har hørt flere med ørebørn der har fået lagt dræn, fjernet polypper mm og der det er værst for forældrene.. -håber I kommer godt igennem det.

  Smil fra Pia

  SvarSlet
 16. Nej, nej, nej hvor er det dog bare tarveligt! Tænk at stjæle fra jer i din datters vuggestue!!!! Jeg håber inderligt, at de ringer og fortæller, den er dukket op!

  Og pøjpøj hos lægen i morgen! Jeg fik lagt dræn tre-fire gange som lille pige, og kan egentlig kun huske, det var hyggeligt at holde fri i dagene efter :-)

  SvarSlet
 17. Det lyder som om der er en tyv der lusker rundt omkring institutioner i Hillerød - min mor fik også stjålet en taske ved en vuggestue i onsdags. Der havde de "bare" smadret en forrude i bilen og hapset den, mens hun lige var inde og hente min niece. Øv bøv.....!

  Håber for dig og hende, at det kun er penge de er ude efter, så resten bliver smidt et sted og kan findes igen.

  Pøj pøj hos lægen!

  SvarSlet
 18. Det er virkelig svært at forstå hvem der stjæler i en vuggestue, men vi har også haft problemet i vores vuggestue - det var dog folk der ikke havde noget at gøre i vuggestuen, som gik ind og stjal stuens computer og fra forældre jakkernes lommer...

  Håber Mynthes tur hos lægen går som smurt;)

  SvarSlet
 19. Ej og så lige vuggestuen... Hold da k... Håber godt nok der er en der har dårlig smag i munden, hvis overhovedet sådan et menneske kender til samvittighed.
  Har også været sådan en omgang igennem med Oskar og det var klart værst for mig. Især da han skulle falde i søvn, det var lidt hårdt.
  Håber i klare det hele.
  Knus Sanne

  SvarSlet
 20. Hej Camilla. Hvor trist for dig med tasken! Så sørgeligt at nogle tager andres ting! Håber, det er gået fint med søde Mynthe! Knus, Moster.

  SvarSlet
 21. Bliver sgu gal i skralden når sådan noget finder sted - og så i vuggestuen - hvilke rollemodeller at være i blandt ???

  Alt vil gå let og hurtigt i morgen. Det er jeg helt sikker på. Mynthe er klar og med på hvad der skal ske - det eneste der kan gøre hende nervøs, er hvis din nervøsitet smitter.. Håber på en god dag i morgen for jer begge !

  SvarSlet
 22. Øv med øv på altså!! Og så i en VUGGESTUE, jeg er i chok!!

  RIna
  http://tanke-univers.blogspot.com/

  SvarSlet
 23. Tusinde tusinde tak for alle jeres søde, og ikke mindst meget medfølelende og lige så forragede ord som mine egne!
  Tasken er desværre ikke dukket op endnu, og jeg har indstillet mig på at jeg desværre nok aldrig for den at se igen :(

  Men tænk engang at man ikke kan have sine ting i fred - i en vuggestue?! Det er sgu' da tankevækkende, og hvilket forbillede at sætte for sine unger!
  Puh ha der må være en forældre der har RIGTIG dårlig smag i munden...... Æv!

  Operationen gik fint og Mynthe er bare SÅ sej og helt umærket af det hele :)

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D