fredag den 17. februar 2012

Morgenboller


Igår aftes havde jeg gang i min elskede kitchen aid, jeg lavede morgenboller til idag. Jeg tænker at pigebarnet skal have lidt god morgenmad når nu vi endelig må skifte yoghurten ud, så lækre gulerods boller skal der da til. Hun har sagt hun gerne vil i vuggestue så det skal hun da have lov til - bare nogle timer.
Opskriften er fra Amo's bagebog - måske var det egentlig fra 2'eren! Geniale bøger siger jeg bare :)

Image and video hosting by TinyPic

5 kommentarer:

 1. Det er nemlig nogle helt geniale bøger. Bruger dem også rigtigt tit.

  SvarSlet
 2. HVor er det dejligt at starte morgenen med en intention om at bage boller, og man så kigger ind på dine fine blog, og hvad finder man.. En opskrift på nogle rigtig lækre boller. Tusind tak for en god start på min fredag :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej
   Det er helt fantastisk at bage - for mig nærmest terapeutisk og man kan variere i en uendelighed. Er også begejstret for disse bøger. Min kenwood har lige kørt i en times tid og tryllet på burgerbollder til iaften og immunstyrkende gurkemajeboller fra Rollinger og roulader.
   Håber dine bager smager.
   MVH Jette

   Slet
 3. Åh ja, burger var da en god idé til aftensmaden:)

  Geniale bøger ja, og mums nogle skønne boller - de hittede hos pigebarnet, som dog alligevel bad om yoghurt! Tss.. Typsik!

  SvarSlet
 4. Uhm de ser gode ud.. Tror da jeg skal have lavet en portion... :-)

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D