mandag den 27. februar 2012

Liggesår og pencilin
Overvejer om jeg er ved at få liggesår? Hmm.. Hvor meget skal der egentlig til, før man får det?! Føler jeg har ligget på langs i flere uger snart..
Lægens dom lød på pande/kæbe/bihule-betændelse, dejligt ikk'? Men nu kan jeg da måske se en ende på det? Pencilin, The m honning, næsespray, kleenex, min dyne og en masse ligegyldigt tv, så må jeg da være frisk imorgen.. I hvert fald vil jeg være frisk onsdag, der skal jeg nemlig til frisøren:)*POSTED FROM MY IPHONE

8 kommentarer:

 1. Sender en masse god karma og ønsker om god bedring inden onsdag :-)

  SvarSlet
 2. Uha lyder ikke som en god omgang.. Kan anbefale urtepencil i kapsler, de er så gode når man er syg og har betændelse i kroppen.. Og urtethe med ingefær og citron..
  God bedring..
  Kh Camilla
  http://celinas-verden.blogspot.com

  SvarSlet
 3. Din stakkel!!
  Rigtig god bedring!

  SvarSlet
 4. Årh AV søde - sender dig fluks spandevis af god bedring, så du kan blive frisk til klipningen onsdag ;)

  Kh Karina

  SvarSlet
 5. God bedring min egen - sender en masse (forhåbentligt) helbredende tanker.

  Glæder mig til at se hvad frisøren gør ved dig :)

  ♥♥♥

  SvarSlet
 6. Fik samme dom af min læge i fredags. Hold kæft hvor gør det bare ondt. Så her står den også på næsespray, kleenex, penicillin, og smertestillende. Kan dog ikke bare lægge mig i sengen (selvom det er det jeg har mest lyst til) når man har en lille mand på 5 uger.

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D