lørdag den 22. oktober 2011

Hvordan gør du?
Jeg er så heldig at jeg får mange forskellige blade fra forskellige steder, bla. fra min farmor og min mormor, jeg læser dem igennem og afleverer dem så retur så næste hold kan få glæde af bladene, derfor skal der jo helst ikke klippes for meget i dem - det er her min kære iPhone kommer ind i billedet, den fungerer nemlig som notes bog for de ting jeg ellers ville have klippet ud. De første 200 billeder i mit album er derfor af mærkelige dingenoter, lækre designs, møbler, idéer og meget meget mere..

Hvordan gemmer du på dine idéer du ser og finder rundt omkring?


*Posted using BlogPress from my iPhone

15 kommentarer:

 1. Jeg gør lige som dig. Jeg tager også billeder med mobilen, og derefter ligger jeg dem ind i word og ligger en lille note til, og når jeg har fyldt en side printer jeg den ud og gemmer i en mappe. ;-)

  SvarSlet
 2. Jeg gemmer billederne i en folder (lige som jeg gemmer andre billeder) og markerer dem med navn så jeg kan huske hvor jeg har dem fra.. Skal jeg så bruge dem henter jeg frem og printer dem evt ud. -Ellers ser jeg dem bare igennem og lader mig inspirere :-)

  SvarSlet
 3. Jeg bruger Evernote. Det findes både til PC, Mac, iPhone og Androids - og sikkert også meget andet. Hvis jeg så fx ser noget i et blad, tager jeg et billede af det, giver det en titel. Når der synkroniseres kan jeg så også se det på min computer. Man kan også gemme ting fra nettet, fx opskrifter, som jeg jo mest bruger det til. Generelt er det bare virkelig, virkelig smart, så det anbefaler jeg :D

  SvarSlet
 4. Jeg har en fotomappe på min computer, hvor jeg gemmer billeder af det der inspirere mig :0)

  SvarSlet
 5. Jeg har også en mappe på computeren, hvor jeg gemmer billeder, tips og links. Men jeg hører meget godt om det der Pinterest, så måske man skulle se, om man kan hitte ud af det.

  SvarSlet
 6. Altså det lyder da alt sammen meget teknisk, syns jeg umiddelbart!!! :-) Jeg er jo sårn en med lapper...gerne i forskellige farver og gerne overalt! Med ideer og navnet på noget retro træ legetøj fra Tyskland, som Victor skal ønske sig til sin 1 års fødselsdag, med navnet på den hjemmeside min kollega har mindet mig om 4 gange osv osv osv...men okay, jeg har nu også kopieret billeder og lagt ind i en mappe på min computer...bare til privat inspiration naturligvis:-)
  Kh. Malene

  SvarSlet
 7. Samme måde som dig og med en mappe på computeren + Pinterest :)

  SvarSlet
 8. Jeg får dem aldrig gemt - så jeg ender altid med at blade et hav af blade igennem for at finde det jeg leder efter og de fleste gange er bladet allerede røget ud :-( Det kunne være jeg skulle tage din ide til mig.

  SvarSlet
 9. jeg gemmer dem i min egen hukommelse. Hvis jeg ser noget der inspirere mig så kan jeg sagtens huske det.

  SvarSlet
 10. Også på telefonen, på pinterest og i en mappe på computeren. Indimellem ville jeg elske at have en mappe fyldt med billeder og udklip, men får det bare aldrig gjort.

  SvarSlet
 11. Jeg klipper ud og kommer i en "drømme bog" jeg har.

  http://skatterenshyggekrog.blogspot.com/search/label/dr%C3%B8mme

  og de blade som jeg også får til låns og giver videre, bliver farve fotokopieret og sæt i bogen.

  ideer fra nettet, kommer ofte i en mappe på computeren og evt. printet ud.

  Har det bedst med at jeg har det i hænderne og ikke på skærmen.

  God søndag, smil fra Pia

  SvarSlet
 12. Jeg gør det på den "gammeldags" måde med at klippe ud, eller printe, og så ind i en fin bog, som efterhånden er ret fyldt!! Ligesom Pia skriver, kan jeg også bedst lide at have det i hænderne.

  SvarSlet
 13. Finder et tomrum i hjernen (der er masser af lagerplads) gemmer det der på en hylde, og finder det frem når det skal bruges.
  Hej fra Rikke der kun ejer en gaaaamel men elsket Nokia ;)

  SvarSlet
 14. Jeg ville ønske at jeg havde overskuddet til at klippe klistre, elsker den slags idé bøger, men trods utallige forsøg får jeg desværre aldrig rigtig ført det ud i livet..
  Måske jeg skulle kigge nærmere på de apps i foreslår! det er lidt sjovt at høre hvordan andre gør med deres idéer :)

  SvarSlet
 15. Og Rikke..
  Hvor må det dog være fantastisk at have en masse lagerplads tilbage, jeg er desværre begyndt at "genbruge" æv æv :(
  Og ja, Nokia skal man ikke kimse sig af!

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D