mandag den 24. oktober 2011

Veeeeeentetid hos lægevagten..
Og så sad jeg her, i kø, som nummer chok! Ej, det er faktisk ikke så galt, men en time kan føles som ualmindelig lang tid når "vennerne" i venteværelset bla byder på et skrigende barn, en yderst højtsmaskende kvinde og en hostende ældre herre..
Jeg selv sidder her for en blærebetændelse, en af de værre af slagsen, dem der giver kramper, sved- og rysteture, kvalme og meget andet, hurra hurra. Men jeg kan kun takke mig selv for det, jeg har nemlig ignoreret symptomerne og droppet det der med at ringe til lægen.. Nej nej, så er det jo meget federe at vente på de rigtige smerter og så endda få lov til at vente læææænge hos Lægevagten.. Typisk mig!

Og btw, what to do når man står helt mutters alene med pigebarn og ingen bil midt i aftensmaden? Man ringer da bare efter en veninde der straks kommer, leverer sin bil og passer mit barn, faaaaaantastisk!


*Posted using BlogPress from my iPhone

9 kommentarer:

 1. Øv altså - god bedring!!! Og kender kun alt for godt det der med at ignorere symptomerne - her har manden, mere en en gang måttet drøne hjem fra arbejde fordi jeg "pludselig" var blevet syg - totalt latterligt!! siger hver gang jeg nok skal sige til næste gang, men men men ;)

  SvarSlet
 2. Forresten - så er det godt nok en GULD veninde at have i baghånden, hun fortjener da nærmest en guldmedalje, hold da op! :)

  SvarSlet
 3. Jeg først opdagede din blog igår.... Brugte hele aftenen på at kigge ALLE dine indlæg igennem og hold op hvor er der mange inspirerende! Venter en lille pige til januar og der er sørme mange ting jeg vil prøve at kopiere lidt... Du har da rigtig mange gode idéer og er super kreativ :) Du har i hvertfald fået dig endnu en afhængig læser det er helt sikkert ;D

  SvarSlet
 4. God bedring til dig - og hvor er det da bare en dejlig veninde at have :-)

  SvarSlet
 5. Rigtig god bedring! Jeg føler med dig. Blærebetændelser kan også være en rigtig slem omgang for mig. Første gang jeg havde det, ringede jeg grædende fra toilettet til mine forældre og bad dem køre mig til lægevagten, fordi jeg troede, jeg skulle dø. Det gjorde sindssygt ondt. Jeg håber, du snart får det bedre :)

  SvarSlet
 6. God bedring - håber ikke du endte med at bruge en del flere timer i det "hyggelige selskab"

  SvarSlet
 7. Tusinde tak :) Idag er det dog lidt bedre efter vild pencilin kur og et besøg hos egen læge her til morgen!
  Og ja, total guldveninde - og jeg er endda så heldig at have flere af slagsen;)

  Tak Helene:)

  SvarSlet
 8. Har engang hørt at blærebetændelse tit rammer når man er nyforelsket og det lyder det jo til du er!
  Så håber at du snart er ovenpå igen og kan nyde forelskelsen, god bedring:-)

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D