mandag den 24. oktober 2011

Har du husket reflekser?

Forleden aften havde Mynthe og jeg spist aftensmad hos min mormor, og da vi skulle hjem var det sovetid for Mynthe som derfor blev lagt i klapvognen imens jeg gik hjem i mørket. Rigtig hyggeligt og jeg gik der i mine egne tanker og tænkte på hvor godt jeg havde det og hvor heldig jeg egentlig er - men lige der, midt i mine tanker på vej over en fodgængerovergang med grønt lys kom en bil susende om hjørnet med en ældre herre råbende "så køb dog nogle reflekser" ud af vinduet.. Må hellere lige påpege at vi på ingen måde var ved at støde sammen, og at der på min Emmaljunga Nitro City klapvogn rent faktisk ER reflekser. Derfor blev jeg også lidt paf og egentlig ret sur over at han kunne være så ubehøvlet.
Meeeeeen dagen efter, ved nærmere eftertragtning har manden jo ret - det var mørkt, og kan man egentlig få reflekser nok?
Derfor passede det jo bare perfekt da der dagen efter blev delt reflekser ud i Mynthes vuggestue fra Trygfonden. Og at den så endda er en sød lille fætter er jo bare herligt, den kommer helt sikkert til at klæde klapvognen rigtig godt og SÅ kan mørket bare komme an kan det.


Og som et ekstra lille fif kan jeg fortælle at de bitte små cykellygter til at binde på cykelstyret også er geniale til klapvogne og barnevogne her til vintermørket. 

Image and video hosting by TinyPic

2 kommentarer:

 1. -og skal i bruge 7 reflekser mere, betaler jeg gerne - ses skal i sg :o)

  SvarSlet
 2. Man kan selv bestille flere reflekser på TrygFondens hjemmeside lige her:
  http://trygfonden.grafisklogistik.dk/order.php?bg=MzE=

  Og de er bare så søde, der er både en abe og en ugle.

  Fortsat god dag ;)
  Kh Tine

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D