torsdag den 13. oktober 2011

Mænds mening om os kvinder?Igår fik jeg jo et par timers alenetid på sofaen, og den tid benyttede jeg på at læse i mit nye Woman - Ja ja, lidt laster skal man jo have.
Jeg faldt især over artiklen "Er du hans kæreste, eller hans mor?" Hvor 3 forskellige mænd bliver stillet nogle forskellige spørgsmål om os kvinder og ifølge dem, vores magt og medbestemmelse. Tss.. Som om?!
De siger blandt andet..

"Stil ikke krav om, at min trøje skal ud. Så går jeg ikke i andet"
"Det kan hurtigt ligne et kvindehjem, og det gider jeg ikke bo i"
"Min mor er fin, men jeg ville ikke være kæreste med hende"
"Du må ikke opdrage på mig foran mine venner"
"Det er først, når du spørger: 'Er du sur?', at jeg bliver det!"
"Jeg hader at aflægge rapport, når jeg er ude med gutterne" 

I min verden er det jo altså logik at man skal være kæreste og ikke mor. Selvfølgelig kan man komme med hints og små bemærkninger, det gør vores mænd jo også til os. Men ligefrem at "bestemme" det hører vidst altså fortiden til. Efter min mening.

Artiklen her har faktisk gjort mig rigtig klog på mig selv, og har egentlig nok også afklaret et par ting eller ti i mit hoved og fået mig til at tænke, "ja sgu'". Til aller sidst i artiklen, som afsluttende ord står nemlig skrevet...

"Men hvis en mand overhoved ikke vil det samme som dig og konstant skuffer dig, hvorfor vil du så være sammen med ham? I stedet for at forsøge at ændre ham, så find ud af, om han overhoved fortjener dig. Lad være med at sælge dig selv for billigt" 

_________________________________________________________________________

Image and video hosting by TinyPic

2 kommentarer:

  1. Enig, det må være nok at være mor for sine børn, mændene kan forhåbentlig passe godt nok på sig selv - her hjemme snakker vi om alt, og hjælper selvfølgelig hinanden hvis den ene har brug for det, men generelt så blander jeg mig ikke i hvad han gør og ikke gør, og det er gengældt den anden vej ;)

    Jeg elsker ham jo for den han er, ellers kunne vi ligeså godt gå hver til sit, det hjælper ikke at lave overfladen om, hvis ikke det indvendige kan/vil følge med :)

    SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D