tirsdag den 25. oktober 2011

Tanker omkring familie og venner

Efter mit indlæg omkring vagtlægen igår, kom der lidt kommentarer omkring min veninde - og at hun var guld værd. Og JA, det er hun. Men faktisk fik det mig til at tænke lidt over hele min situation..
For jeg er nemlig så heldig at jeg rent faktisk har op til flere veninder jeg ville kunne ringe efter, og de ville stå der i løbet af no time for at hjælpe mig. Ligesom min familie også ville.

Igen idag fik jeg brug for hjælp. Jeg troede jeg var frisk., men nej, efter en badetur kom en frygtelig masse svedture. Så Mynthes farmor kom mig til undsætning idag og hentede hende fra vuggestue for mig.
Det er super dejligt at vide at jeg stadig kan trække på Farmandens familie, til trods for at Farmanden og jeg desværre ikke er på talefod. Jeg er super ked af at det skal være sådan, men når den ene part ikke ønsker at samarbejde, så er det altså ret svært at gøre noget som helst - desværre. Og derfor sætter jeg også ekstra meget pris på at Mynthes farmor og ofte også faster, har tid og lyst til at hjælpe mig når tiden er knap eller helbreddet skranter.

Image and video hosting by TinyPic

6 kommentarer:

 1. Ser han slet ikke Mynthe?

  SvarSlet
 2. Hej!

  Tack för en inspirerande och vacker blogg!

  Jag tipsar om en tävling hos mig där jag lottar ut fina retrotyger!

  Kram
  Monya

  //blueeiz.blogg.se

  SvarSlet
 3. jeg er selv farmor, og som sådan vil man ALTID elske og ønske at se sit barnebarn...

  SvarSlet
 4. Det er dejligt. Familie og gode venner er det bedste. Hvad pokker skulle vi gøre uden dem?

  SvarSlet
 5. Mynthe er hos sin far hver anden weekend, vi har prøvet med en hverdag også men det blev desværre hurtigt droppet igen - det omkring deres forhold/samkvem er en meget lang historie!

  Ja, livet er en del sjovere med familie og venner:)

  SvarSlet
 6. Jeg lytter gerne til en lang historie :-) men forstår også hvis du ikke har lyst til at dele den.


  Tak for en skøn blog, elsker at se forbi her engang imellem :-)

  Hilsen Rina

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D